Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΔεν πάνε εύκολα παρακάτω: Αυτά είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να...

Δεν πάνε εύκολα παρακάτω: Αυτά είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν έναν χωρισμό

Σκορπιός

Ίσως θα έπρεπε να κατηγορήσετε την αστρολογία αν είστε από τους ανθρώπους που δυσκολεύονται πάρα πολύ να ξεπεράσουν έναν χωρισμό. Και αυτό γιατί – ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε- το ζώδιό σας επηρεάζει τον τρόπο που διαχειρίζεστε το τέλος μιας σχέσης.

Για παράδειγμα, τα ζώδια του νερού τείνουν να στεναχωριούνται πολύ και ακόμα και μετά το τέλος μιας σχέσης να τη σκέφτονται για καιρό (Καρκίνοι, σε εσάς μιλάμε). Ωστόσο, και τα παρακάτω ζώδια βρίσκουν πολύ δύσκολο να ξεχάσουν μια περασμένη σχέση, ακόμα και αν ήταν οι εκπρόσωποί τους που προκάλεσαν το τέλος.

Ταύρος

Για τους Ταύρους άπαξ και παρθεί μία απόφαση δεν υπάρχει γυρισμός. Η σχέση με τον πρώην θα παραμείνει φιλική, αλλά απόμακρη και το να προχωρήσουν σε επόμενη ερωτική σχέση θα πάρει πολύ χρόνο. Αν, μάλιστα, ο δεσμός τελειώσει λόγω απιστίας τότε ο χωρισμός θα είναι και οργισμένος, με τον Ταύρο να δυσκολεύεται πολύ να ξεπεράσει την προδοσία.

Σκορπιός

Λέων

Οι Λέοντες συνήθως είναι εκείνοι που πρώτοι κάνουν το επόμενο βήμα έπειτα από έναν χωρισμό. Όχι απαραίτητα επειδή ξεπέρασαν την προηγούμενη σχέση, αλλά επειδή δεν θέλουν να νομίζουν οι άλλοι ότι είναι στεναχωρημένοι. Άλλωστε, πολύ συχνά αμφισβητούν τις αποφάσεις τους και έχουν δεύτερες σκέψεις -είτε επειδή τελείωσαν μια σχέση είτε επειδή ξεκίνησαν μια άλλη πολύ σύντομα. Σε κάθε περίπτωση ο χωρισμός τούς πονάει και δύσκολα επανέρχονται, όσο καλά κι αν προσπαθούν να δείξουν.

Πηγή:pronews.gr

Ροή Ειδήσεων