Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΣπόιλερΣτο Παρά Πέντε: H φωτογραφία που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια

Στο Παρά Πέντε: H φωτογραφία που πρόδωσε την αλήθεια για την Ντάλια

Δεν θα το πιστεύετε!

Χωρίς αμφιβολία η σειρά «Στο Παρά Πέντε» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης διαχρονικά.

Προβλήθηκε για πρώτη φορά από το MEGA τον Σεπτέμβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2007, έχοντας σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Το στοιχείο που την έκανε μοναδική, δεν ήταν μόνο το πηγαίο ταλέντο των συντελεστών, αλλά και ο συνδυασμός του κωμικού με την περιπέτεια και το μυστήριο. Ήταν ο τρόπος που πέντε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες μεταξύ τους, συνεργάζονταν τόσο ιδιαίτερα για να φτάσουν στην εξιχνίαση μιας δολοφονίας.

Ένας από αυτούς ήταν και η Ντάλια, την οποία υποδύθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου είχε μια πλούσια μπουκλωτή κόμη, η οποία δεν ήταν φυσική, αλλά περούκα και μάλιστα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να ετοιμαστεί για το γύρισμα. Όταν τελείωσε η σειρά, η Σμαράγδα Καρύδη την κράτησε ως ενθύμιο.

Αυτή η περούκα ίσως να είχε καταλήξει στο κεφάλι της Κάτιας Δανδουλάκη, που ήταν και η αρχική επιλογή για τον ρόλο, αλλά είχε ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή της σειράς «Βέρα στο Δεξί» και έτσι η συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν προχώρησε.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι λεπτομέρειες της σειράς δεν ήταν γνωστές στους ηθοποιούς παρά μόνο 1 ή 2 επεισόδια πριν προβληθούν. Έτσι, δε γνώριζαν πως η Αμαλία είναι ένα πνεύμα, ούτε ότι στο τέλος θα πεθάνουν η γιαγιά Σοφία και η Θεοπούλα.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων