Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΠαρτσαλάκης: «Προέρχομαι από οικονομική καταστροφή»

Παρτσαλάκης: «Προέρχομαι από οικονομική καταστροφή»

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega, «Ελένη» όπου και μίλησε για τη σειρά «Η γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι», δήλωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης με βάση τις εξελίξεις στη Γη της Ελιάς.

Έπειτα ο Γιώργος Παρτσαλάκης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή λέγοντας: «Έχω κάνεις τρεις γάμους και αποφάσισα λόγω συνθηκών να μείνω μόνος. Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25άρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω

«Είπα στον μεγάλο μου γιο ότι δεν πρέπει να πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά του. Ο μικρός μου γιος μου είπε “Θέλω να γίνω ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ”. Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πώς περνούσα, γιατί το περνούν» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Πηγή:in2life.gr

Ροή Ειδήσεων