Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΠασχάλης Τσαρούχας: «Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής»

Ο Πασχάλης Τσαρόυχα μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε στο παρελθόν

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Τι κοινά στοιχεία έχει με τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»; Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκαλύπτει:

«Ο Στάθης είναι ένας καλός άνθρωπος που τον τυραννά η γυναίκα του. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καμία γυναίκα ποτέ. Ο Στάθης είναι εργατικός, φιλότιμος, είναι κιμπάρης, που λέμε. Εγώ είμαι άντρας παλιός, όχι παλιάς κοπής. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σου πει να πάμε για καφέ και θα κάτσει εκεί τρεις ώρες. Πάντα έχω κάτι να κάνω».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε ότι δεν το έχει καθόλου με τις δημόσιες σχέσεις, ενώ είπε πως έχει μείνει απλήρωτος από δουλειές και πάντα φροντίζει να μην εξαρτιέται συναισθηματικά από την δουλειά του.

«Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου ήταν ο ερχομός των παιδιών μου», είπε.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι λάτρης των μηχανών και μίλησε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν: «Μία φορά ένας άνθρωπος έκανε ένα λάθος και με πέταξε σε μία κολώνα. Ήταν τέτοιο το χτύπημα που αισθάνθηκα ότι μισοπέθανα και γύρισα».

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι κατά των παπαράτσι, καθώς τον φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση. «Λέω, δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους; Γιατί μία κοινωνία θα πρέπει να βλέπει από την κλειδαρότρυπα;».

Ο ηθοποιός είπε πως αισθανόταν ότι είχε ζήτηση ως άντρας, όμως ήξερε ότι αυτό είχε ημερομηνία λήξης. Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει λόγο για να παντρευτεί ξανά.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων