Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήMainΠΑΣΟΚ: Η απάντηση στον Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις και αλλαγές στην ΕΥΠ –...

ΠΑΣΟΚ: Η απάντηση στον Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις και αλλαγές στην ΕΥΠ – Τι σχεδιάζουν Ανδρουλάκης και Αλιβιζάτος

Συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τις αλλαγές που προχωρά η κυβέρνηση στην ΕΥΠ θα δώσει ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην ίδια συνέντευξη θα βρίσκονται και οι νομικοί εκπρόσωποι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Βελεγράκης, Μιχάλης Καλαντζόπουλος και Χρήστος Κακλαμάνης.

Στο χθεσινό άρθρο στην εφημερίδα «Το Βήμα» ο κ. Ανδρουλάκης προϊδέασε για το πολιτικό του στίγμα σημειώνοντας ότι «υπό τον φόβο της καταδίκης σε ευρωπαϊκό επίπεδο και την πίεση των συντεταγμένων πολιτικών και νομικών ενεργειών που κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα, η κυβέρνηση έφερε ένα σχέδιο νόμου που παρά τα κάποια θετικά στοιχεία, δε θίγει τον πυρήνα των σοβαρών παθογενειών του συστήματος αλλά τα διαιωνίζει απροκάλυπτα. Σε μία άτακτη υποχώρηση, αναίρεσε τους επικίνδυνους για τη Δημοκρατία μας αφορισμούς πολλών κυβερνητικών στελεχών, όπως της κυρίας Μπακογιάννη που έσκιζαν τα ιμάτιά τους στα τηλεοπτικά παράθυρα υποστηρίζοντας αλαζονικά ότι το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο είναι σύμφωνο με το Σύνταγμα και επαρκές».

 

Πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων