Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΠώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι οικονομικές συμβουλές είναι αυτές που κυριαρχούν στα οικογενειακά τραπέζια. Οι προτάσεις για το πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα διαδέχονται η μία την άλλη. Πώς όμως θα το καταφέρετε; Αυτή είναι μάλλον μια ιστορία που αφορά τον αστρολογικό σας χάρτη.

Ξέρουμε ότι τα περισσότερα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια να έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή μας, σίγουρα είναι κάτι που όλοι θα ευχόμασταν.

Πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, νιώθετε πιο καλά όταν έχετε τον έλεγχο στα οικονομικά θέματα. Η παρορμητικότητά σας όμως πολλές φορές σας κάνει να ξυπνάτε μετανιώνοντας που δεν έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Αν ψάχνετε πώς να καλύψετε τις «τρύπες» στις οικονομίες σας, βοηθάει να έχετε έναν σύντροφο ή έναν φίλο που θα τσεκάρει τα έξοδό σας με μια φρέσκια ματιά πριν πατήσετε το κουμπί της αγοράς.

Tαύρος

Η καλή ζωή είναι ένας διαχρονικός στόχος για το ζώδιό σας καθώς θέλετε να απολαμβάνετε τα πιο ποιοτικά πράγματα που έχει να σας προσφέρει. Αλλά αν θέλετε ο τραπεζικός σας λογαριασμός να συνάδει με τα γούστα σας θα πρέπει να καταπιείτε την επιθυμία σας να ευχαριστείτε συνεχώς τους άλλους, κοιτάχτε τον εργοδότη σας στα μάτια και ζητήστε αύξηση.

Δίδυμος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι κοινωνικοί. Οι Δίδυμοι έχουν αυτή την ευλογία και αυτό μπορεί να αποτελεί το «κλειδί» για να κάνετε νέες επαφές και να κάνετε νέους κύκλους που θα σας οδηγήσουν σε μια δουλειά που θα ταιριάζει στην αξία σας.

Καρκίνος

Το πάθος είναι σημαντικό χαρακτηριστικό για το ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να νιώσετε χαμένοι εύκολα αν η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί και συναισθηματικά. Αντί να υποβάλετε την παραίτησή σας για την 9-5 εργασία σας, θα βοηθούσε αν επενδύατε στην start-up ενός φίλου ή σε ένα project που σας ενθουσιάζει.

Λέων

Αν κάποιος είναι φτιαγμένος να πάρει το γωνιακό γραφείο, είστε εσείς. Ωστόσο, είστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι και αυτό δυσκολεύει τους άλλους στο να σας κατατάξουν σε ομαδικούς παίκτες. Η φυσική σας τάση να ηγηθείτε σας έχει ήδη ξεχωρίσει στο management και αυτό που μένει είναι να ολοκληρώσετε το «πακέτο» παίζοντας δίκαια με τους γύρω σας.

Παρθένος

Η τελειομανία σας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε συνεχώς τον εργοδότη σας να σας τσεκάρει -ξέρει ήδη ότι κάθε project είναι ασφαλές στα χέρια σας. Μπορεί όμως να ανακαλύψετε ότι είστε πολύ σεμνοί όσον αφορά την αναγνώριση της αξίας σας. Είναι ΟΚ να καρπώνεται τη νίκη η ομάδα αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να βγαίνει και ο σταρ στο προσκήνιο.

Ζυγός

Είστε ο ειρηνοποιός του ζωδιακού. Αναζητάτε πάντα το μονοπάτι που χρειάζεται τη λιγότερη αντίσταση. Αυτό μπορεί να σας χαρίσει φίλους αλλά όχι δάφνες στη δουλειά. Οπότε μη μένετε πίσω για να βοηθήσετε τους συναδέλφους σας με τη δική τους δουλειά και σιγουρευτείτε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας.

Σκορπιός

Το «κλειδί» στον καλό οικονομικό σχεδιασμό είναι η διαφάνεια -μια λέξη που δεν είναι συνυφασμένη με το ζώδιό σας που χαρακτηρίζεται από μυστικοπάθεια και μια γενική έλλειψη εμπιστοσύνης . Αυτή η μοναχική συμπεριφορά απέναντι στο χρήμα μπορεί να είναι ο λόγος που μένετε πίσω. Το να καθίσετε στο τραπέζι με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον σύντροφό σας και να μοιραστείτε τους οικονομικούς σας στόχους ίσως να είναι η απάντηση.

Τοξότης

Είστε, ακριβώς όπως οι Δίδυμοι, ευλογημένοι με το να έχει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και σπάνια χρειάζεται να ψάξετε για δουλειά -οι ευκαιρίες έρχονται μπροστά σας. Το δύσκολο κομμάτι όμως είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση. Τα αυθόρμητα ταξίδια στις Μαλδίβες μπορεί να είναι ωραία αλλά μπορεί να είναι επίσης και ο λόγος που οι υπεύθυνοί σας στη δουλειά δεν σας εμπιστεύονται σε project που έχουν χρονοδιάγραμμα.

Αιγόκερως

Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι στους Αιγόκερους για οικονομικό σχεδιασμό -έχουν ήδη γράψει βιβλίο πάνω σε αυτό. Αυτή η επικεντρωμένη λογική στα οικονομικά μπορεί να σας εξασφαλίζει ότι φτάνετε τους στόχους σας έχοντας και ελεύθερο χρόνο αλλά μπορεί να σας κλέβει από τον αυθορμητισμό σας και την ευκαιρία να χαλαρώσετε αναφορικά με την οργάνωσή σας.

Υδροχόος

Είστε απρόθυμοι να ακολουθήσετε την πεπατημένη και δίνετε μεγάλο αγώνα όταν μιλάμε για τα δικά σας. Κανείς δεν βλέπει με καλό μάτι αυτούς που αμφισβητούν τις μεθόδους του αλλά οι άλλοι γύρω σας μπορεί να δυσκολεύονται να συνεργαστούν μαζί σας. Δεν έχει όμως σημασία καθώς θα αποσυναρμολογήσετε το επαγγελματικό σύστημα έτσι κι αλλιώς.

Ιχθείς

Η ζωή είναι στρωμένη με ροδοπέταλα για τους Ιχθείς και μπορεί να ανακαλύψετε ότι η παιχνιδιάρικη φύση σας δεν συμπαθεί τις λέξεις «επενδυτικό πλάνο» και «καταθέσεις». Καθώς δεν χρειάζεται να μεταμορφωθείτε σε «λύκο» της Wall Street σε μία νύχτα για να πάρετε τον έλεγχο της οικονομικής σας ζωής, βοηθά πάντα το να είστε υπεύθυνοι με τα έξοδά σας και να έχετε τη μεγάλη εικόνα.

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων