Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΡένος Χαραλαμπίδης: Ήταν σεξιστικό το σχόλιο στην Μελιτά – Τι απαντά

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ήταν σεξιστικό το σχόλιο στην Μελιτά – Τι απαντά

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης απάντησε για το αν ήταν σεξιστικό το σχόλιο του στη Τζένη Μελιτά.

«Θύελλα» αντιδράσεων ξεσηκώθηκε από μια ατάκα που είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη Τζένη Μελιτά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Συγκεκριμένα ο Ρένος Χαραμπίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει, με την Τζένη Μελιτά να παίρνει το μέρος του λέγοντας πως ο καλεσμένος τους έχει δίκιο και πρέπει να τον αφήνει να ολοκληρώσει.

«Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω», ήταν η φράση του ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και την αμηχανία της Τζένης Μελιτά η οποία στον αέρα της εκπομπής, του επισήμανε πως αυτό που λέει αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης είπε: «Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα».

«Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι΄αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

πηγή:newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων