Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΡούλα Κορομηλά: «Ακούμπησα τον θάνατο…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

Ρούλα Κορομηλά: «Ακούμπησα τον θάνατο…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

«Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει…»

Μια ιστορική τηλεοπτική στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι τηλεθεατές του MEGA, όταν η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε σε πλατό την Ελένη Μενεγάκη, 26 χρόνια μετά τον «Πρωινό Καφέ».

Οι δύο παρουσιάστριες αφηγήθηκαν τις πιο έντονες στιγμές της τηλεοπτικής τους πορείας, με τη Ρούλα Κορομηλά να περνά σε αποκαλύψεις για την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που την έκανε να αναθεωρήσει.

«Ακούμπησα τον θάνατο…»

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους. να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία» εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

«Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια τους» ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων