Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΑστυνομικόΣε συγγενείς η 12χρονη και τα αδέρφια της από τον Κολωνό

Σε συγγενείς η 12χρονη και τα αδέρφια της από τον Κολωνό

Σε σπίτια στενών συγγενών τους επέστρεψαν τα έξι παιδιά, αλλά και η 12χρονη που βρέθηκε στο κέντρο του κυκεώνα σοκαριστικών αποκαλύψεων για την υπόθεση της μαστροπείας στον Κολωνό.

Τα παιδιά, που όλο αυτό το διάστημα με εισαγγελική εντολή είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον για λόγους προστασίας τους, πλέον άφησαν τις δομές όπου φιλοξενούνταν και επέστρεψαν στα χέρια στενών συγγενών τους. Κάποια από τα παιδιά βρίσκονται πλέον με τη γιαγιά τους, τη μητέρα του πατέρα τους, η οποία τα περιβάλλει με μεγάλη αγάπη και φροντίδα.

Η εξέλιξη αυτή γνωστοποιήθηκε και στην προφυλακισμένη μητέρα, που βρίσκεται στις Φυλακές Κορυδαλλού, και, όπως διέρρευσε, ήταν κάτι που την ανακούφισε και την έκανε να χαρεί. Την ίδια ώρα αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί εάν ισχύει η πληροφορία ότι ο αρχιμαστροπός Ηλίας Μίχος πίσω από τα κάγκελα των φυλακών «κελάηδησε» και μίλησε για τουλάχιστον ένα πρόσωπο το οποίο είχε τον ρόλο του μαστροπού πριν από τον ίδιο.

Η ίδια πληροφορία αναφέρει ότι ο προφυλακισμένος 53χρονος μιλά για έναν κάτοικο επίσης του Κολωνού για τον οποίο το μόνο που ξέρει είναι ότι εξέδιδε την ανήλικη προτού τη γνωρίσει ο ίδιος.

Αυτό είναι κάτι που θα αποδειχθεί ή όχι το επόμενο διάστημα, καθώς οι αστυνομικοί μέσα από τις τέσσερις καταθέσεις που έχει δώσει η 12χρονη έχουν χαρτογραφήσει τον κύκλο της ανωμαλίας και τα στοιχεία δρομολογούν εξελίξεις.

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων