Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΣοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη – Αν ξυρίσω σήμερα...

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη – Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Breakfast @ Star και στη Λιλή Πυρράκη παρακολουθήσαμε το πρωί της Τρίτης 8/11.

Η coach, η οποία επέστρεψε στο GNTM, μίλησε για τους γονείς της, το πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και τα πολυσυζητημένα φρύδια της.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Breakfast @ Star και στη Λιλή Πυρράκη παρακολουθήσαμε το πρωί της Τρίτης 8/11.

Η coach, η οποία επέστρεψε στο GNTM, μίλησε για τους γονείς της, το πώς ξεκίνησε το μόντελινγκ και τα πολυσυζητημένα φρύδια της.

«Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, έφυγε από την Κύπρο, και πάντα μου έλεγε να μην ξεχάσω από πού ήρθαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου τα είχε όλα και τα έχασε μέσα σε μία ημέρα. Μου έλεγε πως όλα τα πράγματα που αγοράζω και παίρνω, μπορούν να φύγουν, το μόνο πράγμα που δεν πρέπει να ξεχάσω είναι από πού έρχομαι» ανέφερε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν ήθελα να γίνω μοντέλο από μικρή. Η μητέρα μου είναι φωτογράφος και νόμιζα ότι θα γίνω κι εγώ επίσης. Μία ημέρα της έστειλαν email από την ιταλική Vogue με φωτογράφο τον Μάριο Τεστίνο. Έβγαλα μία φωτογραφία μαζί του και μου έλεγαν να σταματήσω το σχολείο και να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε να τελειώσω το σχολείο, να σπουδάσω, να τελειώσω και την ημέρα εκείνη υπέγραψα με το δεύτερο πρακτορείο» συνέχισε η Σοφία Χατζηπαντελή και σημείωσε:

«Είμαι περήφανη που με δέχτηκαν στο δεύτερο πρακτορείο, γιατί είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω ότι μπορεί να μην είμαι το τυπικό μοντέλο αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Αν το έχεις, το έχεις. Είμαι ελληνοκύπρια, αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο.

Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να το αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω».

πηγή:tlife.gr

Ροή Ειδήσεων