Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΣταματίνα Τσιμτσιλή: Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει συμπαρουσιαστής της Μενεγάκη, απλά...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει συμπαρουσιαστής της Μενεγάκη, απλά πλανάται»

Η παρουσιάστρια του Happy Day αναφέρθηκε στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για τη συνεργασία του Δημήτρη Ουγκαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day δεν μπόρεσαν να σχολιάσουν και μάλιστα αιχμηρά τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τη λέξη «συμπαρουσιαστής» του Γιώργου Λιάγκα αναφερόμενος στον Δημήτρη Ουγκαρέζο

«Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα» αποκρίθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της.

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων