Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΣυγκινεί ο Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής...

Συγκινεί ο Φάνης Μουρατίδης: «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την απώλεια της αδελφής του, για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη του «Maestro».

«Χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του “Maestro”. Με κάνει να νιώθω περήφανος που η σειρά μπήκε στο Netflix και χαρούμενος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που το αξίζει. Ήμουν στον δρόμο όταν με πήρε ο Χριστοφόρος και μου πρότεινε τον ρόλο. Δέχθηκα κατευθείαν, χωρίς καν να διαβάσω το σενάριο.

mouratidis16071Χάρηκα πολύ που υποδύομαι έναν δραματικό ρόλο. Στην Ελλάδα λειτουργούμε με βάση το τι κάναμε χθες, δεν θα με σκεφτεί εύκολα κάποιος για δραματικό ρόλο. Δεν είμαι φύσει, αλλά θέσει κωμικός. Θαυμάζω όσους λένε ότι η κωμωδία είναι εύκολη».

mouratidis16157

Και πρόσθεσε: «Όταν πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη προσπαθώ να βρεθώ με όλους τους φίλους μου, συμμαθητές από το σχολείο, καθηγητές και συμμαθητές από την δραματική σχολή. Οι συμμαθητές μου στην Γ’ Λυκείου μου είπαν ότι έχω ταλέντο και να ασχοληθώ με την υποκριτική» Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου, μαζί της νιώθω ξανά παιδί. Όσο είμαι με την μαμά μου ξαναγίνομαι κακομαθημένος. Μου αρέσει που μπορώ να πετάω το εσώρουχό μου και να βγαίνω και να είναι έτοιμο. Θέλει να με περιποιείται και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να αλλάξει».

Ενώ αναφέρθηκε και στον χαμό της αδελφής του. «Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδελφής μου. Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία τον γονιών μου, γιατί φοβόντουσαν».

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων