Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΣύνοδος Ερμή Αφροδίτη 22/11: Επικοινωνίες με χιούμορ και αυθορμητισμό!

Σύνοδος Ερμή Αφροδίτη 22/11: Επικοινωνίες με χιούμορ και αυθορμητισμό!

Την Τρίτη στις 22 Νοεμβρίου 2022, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκονται «αγκαλιά» σχηματίζοντα την όψη συνόδου στο πρώτο δεκαήμερο και ποιο συγκεκριμένα στην 07ο 09’!

Ο Ερμής ασυγκράτητος από τον Τοξότη, δεν μασάει τα λόγια του, απεναντίας προσπαθεί με χιούμοραυθορμητισμό και με περιπετειώδες στυλ να φλερτάρει την Αφροδίτη που δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στα «κόλπα» του! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ανοιχτόμυαλη, φιλελεύθερη, διψά για περιπέτεια και πειραματισμό στον έρωτα …

Κάπως έτσι είναι και οι αστρολογικές τάσεις της ημέρας, όπου δεν λείπουν συναντήσεις, γνωριμίες, τηλεφωνήματα ερωτικού περιεχομένου που μας κάνουν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, απολαμβάνοντας μία περιπέτεια … χωρίς δεσμεύσεις! Η σκέψη και η απόφαση της στιγμής, μπορεί αυτή την ημέρα να τεθεί σε εφαρμογή και να μας προσφέρει την πλήρη ικανοποίηση!

Εκτός από τον ερωτικό τομέα, η μέρα είναι καλή για συζητήσεις και σχέδια οικονομικού χαρακτήρα!

Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Στα χρήματα μεγαλύτερη εύνοια δέχεστε σήμερα οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, του 1ου δεκαημέρου
 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ
Μπορείς να αναμένεις, φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα, τύχη, αισιοδοξία και ευχάριστες συζητήσεις!


ΤΑΥΡΟΣ

Θα απολαύσεις οικονομική εύνοια, φλογερό πάθος, περιπέτεια και επίτευξη επιθυμιών!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ρομαντισμός, λόγια αγάπης, μαγικές ερωτικές στιγμές, εξομολογήσεις και συντροφικότητα απολαμβάνεις! Ο ερωτικός τομέας βελτιώνεται στο έπακρο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομορφιά και λάμψη σε χαρακτηρίζει! Επαγγελματική εύνοια, αλλά και έρωτας μέσα από την δουλειά, είναι τώρα πιθανά!

 

ΛΕΩΝ
Θαυμαστές, κατακτήσεις, φλερτ, εξομολογήσεις, χαρούμενες στιγμές, λάμψη, χαρά και τύχη στον έρωτα να αναμένεις!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λαμβάνεις με κάθε τρόπο την αγάπη των δικών σου ανθρώπων και ζεις τρυφερές οικογενειακές στιγμές. Ερωτικά, επιστρέφει το παρελθόν και σου δίνεται η ευκαιρία για επανασύνδεση!


ΖΥΓΟΣ

Ο έρωτας έρχεται μέσα από την κοινωνική σου ζωή και επιπλέον είσαι τόσο δημοφιλής κοινωνικά, που πετυχαίνεις στόχους! Συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχεις σίγουρα οικονομική εύνοια, αλλά επιπλέον ετοιμάσου για ουσιαστικό έρωτα, με σταθερότητα, γερές βάσεις και αισθησιακές στιγμές!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου να απολαύσεις εκδηλώσεις θαυμασμού και ερωτικές εξομολογήσεις που θα σε απογειώσουν! Να αναμένεις κάποιο χαρμόσυνο νέο, που αφορά έρωτα ή οικονομικά!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος παρασκηνιακός ή ανεκπλήρωτος έρωτας θα σε απογειώσει! Δεν αποκλείεται βέβαια και ένας κρυφός σου θαυμαστής, να αποκαλυφθεί!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν το ενδιαφέρον ενός φίλου, να αποδειχθεί πως είναι τελικά ερωτικό! Αν όμως κάτι τέτοιο το αποκλείεις, τότε απλά ετοιμάσου να σε κακομάθουν οι φίλοι σου με την αγάπη τους ή να έχεις κάποια ερωτική έκπληξη!


ΙΧΘΥΣ

Μπορείς να αναμένεις διακρίσεις, επαίνους και χαρμόσυνα νέα ή προτάσεις στην καριέρα σου. Η κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα απογειώνεται!

Πηγή:oroskopos.gr

Ροή Ειδήσεων