Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΤα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τα φετινά Χριστούγεννα

Τα τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τα φετινά Χριστούγεννα

Υπάρχουν τρία ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τα φετινά Χριστούγεννα. Ποια είναι αυτά και γιατί θα περάσουν δύσκολα; Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Λαμπιόνια, δώρα και χριστουγεννιάτικη μουσική. Τρία από τα πράγματα που κατακλύζουν τη γιορτινή περίοδο. Κι ενώ για κάποιους είναι λόγος ενθουσιασμού για άλλους είναι αγχωτικά. Ψώνια τελευταίας στιγμής, κρύο και προγραμματισμός για τις γιορτές αποτελούν χρονική πίεση -δεν έχουν όλοι την ίδια πολυτέλεια του χρόνου.

 

 

Τα παρακάτω τρία ζώδια, σύμφωνα με το Elite Daily, θα δυσκολευτούν πολύ τον Δεκέμβριο. Η ελευθερία και ο αυθορμητισμός των γιορτών πάει ενάντια στη φύση τους.

Τα ζώδια που θα δυσκολευτούν τα Χριστούγεννα

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος σας περιορίζει. Παραδόξως όμως θα σας προσφέρει περισσότερη ελευθερία και χώρο για ανάπτυξη. Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του μέσω του 8ου οίκου σας, σας καλεί να σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα είστε παρόντες στη ζωή των άλλων.

Αν δεν υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στις προσωπικές σχέσεις, αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να μπουν. Είστε πάντα αυτοί που προσφέρετε βοήθεια ωστόσο κάποιες φορές αυτό είναι περισσότερο κακό παρά καλό για εσάς.

 

Σιγουρευτείτε ότι είστε παρόντες στη ζωή των αγαπημένων σας αλλά όχι με έναν τοξικό τρόπο.

 

 

Καρκίνος

Θα επικεντρωθείτε στη δουλειά, στις συνήθειες και την καθημερινότητά σας. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, είναι απαραίτητο να επιτρέψετε πολλές διακυμάνσεις και ελευθερίες στη ρουτίνα σας. Είναι όμως εξίσου σημαντικό να ακολουθήσετε και μια οργάνωση.

Η κάθε μέρα δεν μπορεί να είναι ίδια αλλά οι μικρές σας συνήθειες κρατούν τη δομή που χρειάζεστε. Αν πρέπει να προσθέσετε περισσότερη πειθαρχία, τώρα είναι η στιγμή.

 

 

Σιγουρευτείτε ότι αφήνετε χώρο για διαλλακτικότητα καθώς τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν στις πιο βαρετές στιγμές.

Αιγόκερως

Είναι ώρα για επαναφόρτιση μπαταριών. Ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του μέσω του 12ου οίκου σας που αφορά την απομόνωση. Πριν μπούμε στην εποχή του ζωδίου σας, θα αναλογιστείτε τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας.

Είστε από αυτούς που απολαμβάνουν την ελευθερία και την περιπέτεια πίσω από τις κλειστές πόρτες. Μη διστάσετε να αναζητήσετε χρόνο να περάσετε καλά ακόμα κι αν είστε μόνοι σας. Ο προσωπικός σας χρόνος μπορεί να σας απελευθερώσει.

 

Είναι καλή περίοδος να αλλάξετε τις κακές συνήθεις και να τις αντικαταστείτε με υγιεινή ρουτίνα. Αυτή η σκοτεινή περίοδος δουλεύει για εσάς έτσι ώστε όταν μπούμε στην εποχή του Αιγόκερου να νιώσετε ξανά ο εαυτός σας.

 

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων