ΑρχικήLifestyleΑυτό είναι το κρυφό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!

Αυτό είναι το κρυφό χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου!

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, έχεις την ανάγκη να είσαι πάντα το αφεντικό σε οποιαδήποτε ομαδική κατάσταση. Εάν δεν είσαι ο… διευθυντής, θα κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να το αλλάξεις αυτό, το συντομότερο. Απλώς δεν είναι στη φύση σου να έρχεσαι δεύτερος!

Ωστόσο, θα πρέπει κάθε φορά να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφιερώσεις χρόνο στο να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι καλή ιδέα να… συντρίψεις τους πάντες προκειμένου να φτάσεις στην κορυφή.

Εσύ, Ταύρε, είσαι αρκετά πεισματάρης, κάτι που μοιάζει μάλλον αναμενόμενο για το ζώδιο που συμβολίζεται από έναν… ταύρο!

Αυτό που μπορεί να μην ξέρουν πολλοί είναι η αγάπη σου για όλα τα όμορφα πράγματα, αφού ο πλανήτης σου είναι η θεά της ομορφιάς, η Αφροδίτη. Οπότε, αν κάποιος θέλει να σε «ρίξει», μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλά, αγοράζοντάς σου ένα ακριβό όμορφο κόσμημα ή ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, έχεις έμφυτη την ικανότητα να προβάλλεις ένα συναρπαστικό επιχείρημα και για τις δύο πλευρές μιας κατάστασης. Λες πάντα στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, αλλά, ανά πάσα στιγμή, μπορείς «να τα γυρίσεις» και να τους πεις αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν.

Ίσως είναι δύσκολο για σένα να ελέγξεις τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σου, ωστόσο είναι σημαντικό να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να λες το κάθε τι με τρόπο που να εκπέμπει κατανόηση και καλοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είσαι ένα εξαιρετικά συμπονετικό άτομο, ωστόσο αυτή σου η ιδιότητα μπορεί, σε καθημερινή βάση, να σε κάνει να νιώθεις εντελώς εξαντλημένος. Αυτό συμβαίνει, επειδή δεν εσωτερικεύεις μόνον τα δικά σου συναισθήματα αλλά και τα συναισθήματα των άλλων. Πρόκειται για έναν μεγάλο συναισθηματικό φόρτο, που μόνον εσύ καταλαβαίνεις πόσο βαρύς είναι.

Το ζητούμενο είναι να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να διαχειριστεί σωστά τον συναισθηματικό σου κόσμο, φροντίζοντας να απελευθερωθείς από όλα τα τοξικά συναισθήματα που μπορεί να σε φρενάρουν και να σε κρατάνε πολύ πίσω εξελικτικά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, είσαι ένα γοητευτικό άτομο, που όμως δεν ανέχεσαι να σε ενοχλούν. Από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο μάτι που το θέλεις πολύ, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσεις να ξεφύγει.

Εάν συναντήσεις ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι μπορεί να γίνει ο σύντροφος της ζωής σου, είναι πιθανό να χωρίζεις συνεχώς και να ξανασμίγεις μαζί του, μέχρι να καταλάβεις τι θέλεις πραγματικά. Γενικά, όσο καταδεκτικός κι αν δείχνεις, κατά βάθος είσαι εκλεκτικός και έχεις δύσκολα γούστα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, γενικά είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος που εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους, κυρίως επειδή είσαι άτομο προσγειωμένο που αποφεύγει «να πετάει στα σύννεφα». Μια γνωστή σου συνήθεια είναι να αρνείσαι συχνά τις προσκλήσεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να περάσεις καλά μόνος σου στο σπίτι!

Αυτό συμβαίνει επειδή  για σένα είναι προτιμότερο να περιμένεις, μέχρι να βρεθείς και να ξοδέψεις χρόνο με τους φίλους σου, παρά να περιβάλλεσαι από διάφορους αγνώστους που αποσπούν την προσοχή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είσαι ένα πολύ ισορροπημένο και λογικό άτομο και πάντα προσπαθείς να συμπεριφέρεσαι σε όλους δίκαια. Η εικόνα που εισπράττουν οι άνθρωποι από εσένα είναι ενός ψυχρού, εγκεφαλικού ατόμου, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

Αυτό που πραγματικά ισχύει είναι ότι δεν βλέπεις κανέναν λόγο να ακολουθήσεις την καρδιά σου, όταν αυτό που έχεις μέσα στο μυαλό σου δείχνει να είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή. Και μπράβο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως Σκορπιός, είσαι πάντα σε επιφυλακή για να ανακαλύψεις την αλήθεια που κρύβεται πίσω (και κάτω) από το κάθε τι, πράγμα που σε κάνει πολύ ικανό στο να αναγνωρίζεις αμέσως τους ψεύτες.

Γενικά, είσαι ένα πολύ παθιασμένο άτομο, ωστόσο, αυτό το πάθος μερικές φορές επικεντρώνεται σε αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλεια και οι συνεχείς εμμονές. Αυτά είναι τα δύο βασικά σημεία πάνω στα οποία καλείσαι διαρκώς να δουλεύεις, επειδή συχνά σε αποπροσανατολίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ, Τοξότη, μισείς θανάσιμα την προσκόλληση. Έχεις την τάση να αλλάζεις συντρόφους, κάτι που σε εμποδίζει να δημιουργήσεις μια αφοσιωμένη σχέση στην οποία θα παραμείνεις. Είσαι πάντα έτοιμος να ξεκινήσεις μια περιπέτεια όποτε σου δοθεί η ευκαιρία, αλλά το πρόβλημα είναι πώς οι υποψήφιοι/ες σύντροφοί σου δεν το αντιλαμβάνονται αυτό από την αρχή.

Έτσι, εμπλέκεσαι σε περιπέτειες που αφήνουν πίσω τους άτομα σημαδεμένα από τα βέλη σου! Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό που αποτελεί… κρυφή πληγή για σένα και σου δημιουργεί αδιέξοδα  προβλήματα σε βάθος χρόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, από όλα τα ζώδια, εσύ συγκεντρώνεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτύχεις, λόγω του ακριβούς προσανατολισμού και καθημερινού προγραμματισμού στη ζωή σου. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις κάτι, πάντοτε το τελειώνεις, ακόμα κι αν σου πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από όσον περίμενες.

Ωστόσο, στην λίστα με όσα έχεις να κάνεις κάθε μέρα, φρόντισε να… προσθέσεις την αγάπη και την φροντίδα για τον/την σύντροφό σου. Γενικά, θα ήταν καλό για σένα, να αναλογίζεσαι σε καθημερινή βάση αν και κατά πόσο η ζωή σου είναι ολοκληρωτικά επικεντρωμένη στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ Υδροχόε, παρόλο που δεν το δείχνεις, είσαι ένα αξιαγάπητο άτομο. Ξέρεις ότι είσαι ο «διαφορετικός» ανάμεσα στους φίλους σου και κατά βάθος λατρεύεις αυτήν την κατάσταση.

Όμως, ακόμα κι αν δείχνεις ένα αδιάφορο και ψυχρό άτομο, έχεις μια βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα γενικότερα, έστω κι αν δεν νιώθεις την ανάγκη να το βροντοφωνάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ, Ιχθύ, είσαι μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα. Σου αρέσει να τραγουδάς, να χορεύεις, να ζωγραφίζεις, να παίζεις και γενικά έχεις έφεση σε κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα. Εν ολίγοις είσαι ένα χαρισματικό άτομο!

Το ιδιαίτερο και μαγικό χαρακτηριστικό σου είναι ότι παρασύρεσαι από τη φαντασία σου, συχνά για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όμως αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αν, κάποιος μπορούσε να μπει μέσα στο κεφάλι σου, πιθανότατα θα βρισκόταν σε ένα πολύ ωραίο μέρος!

Πηγή:astrology.gr

Ροή Ειδήσεων

Τα πιο εύκολα και νόστιμα κρουασάν με 3 υλικά

Τα κρουασάν αυτά μπορεί να τα φτιάξει και ο πιο αρχάριος μάγειρας. Ποιος δεν αγαπά τα κρουασάν; Αυτά τα λαχταριστά αρτοσκεύασμα που έχουν ως βάση...

Η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ερυθράς Θάλασσας

H βραβευμένη με Όσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) ντυμένη στα κίτρινα βρέθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ερυθράς Θάλασσας (RedSeaIFF) στην Τζέντα της Σαουδικής...

Στ. Κασσελάκης: Η σημαία της ασφάλειας που διαφήμιζε η κυβέρνηση έχει υποσταλεί εδώ και καιρό

«Οταν η γηπεδική βία φτάνει μέχρι έναν αγώνα βόλεϊ, τότε σημαίνει ότι το πρόβλημα αποκτά ανεξέλεγκτες διαστάσεις», υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του...

Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο και πρόκριση στα ημιτελικά ο Μάρκος, άνετα η Ντουντουνάκη

Δεύτερη κούρσα, δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Δημήτρη Μάρκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα, που διεξάγεται στο Οτοπένι της Ρουμανίας. Αυτή τη...

Μητσοτάκης στο έργο ύδρευσης της Λίμνης Σμοκόβου: Θα δώσει καθαρό και ποιοτικό νερό σε πάνω από 55.000 κατοίκους

Ο πρωθυπουργός παρέστη στα εγκαίνια κάνοντας λόγο για έργο πνοής για την ύδρευση 42 οικισμών - «Χρέος μας να διορθώσουμε τις διαχρονικές παθογένειες της...

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η κυβέρνηση θα είναι εδώ όσο χρειάζεται» για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών της Θεσσαλίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέπτεται σήμερα την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προήδρευσε το πρωί σε σύσκεψη με δημάρχους και κοινοτάρχες παρακάρλιων περιοχών που επλήγησαν από...

Ρέντη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια – Ψάχνουν τον δράστη της επίθεσης στους προσαχθέντες

Ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 31χρονου αστυνομικού από φωτοβολίδα, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σε...