Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνΒασίλισσα Ελισάβετ: Aυτή ήταν η μοναδική ατάκα που είπε εναντίον της Μέγκαν...

Βασίλισσα Ελισάβετ: Aυτή ήταν η μοναδική ατάκα που είπε εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ – Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο

Ένα νέο και πολύ αποκαλυπτικό βιβλίο φιλοδοξεί να ρίξει φως σε πολλά μυστικά της βασίλισσας Ελισάβετ. Το βιβλίο γράφτηκε από τον συγγραφέα και φίλο της βασιλικής οικογένειας, Χάιλς Μπράντρεθ και θα είναι διαθέσιμο στις 8 Δεκεμβρίου.

Το ολοκαίνουργιο βιβλίο που παρουσιάζει το προφίλ της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, «Elizabeth: An Intimate Portrait», αποκαλύπτει πολλά. Σε αυτό, ο αναγνώστης μαθαίνει τι πραγματικά σκεφτόταν η βασίλισσα για τη Μέγκαν Μαρκλ, την ανησυχία που είχε στην αρχή του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι, πώς ένιωθε πραγματικά για τη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρεϊ, την αντίδρασή της στο όνομα της Λίλιμπετ. Επιπλέον, υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας προς το τέλος της ζωής της και τι συνέβη την τελευταία μέρα της ζωής του πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα, η βασίλισσα συμπαθούσε τη Μέγκαν Μαρκλ και φέρεται να της είπε: «Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ηθοποιός αν θέλεις, αφού αυτό είναι το επάγγελμά σου». Επίσης, προφανώς «έκανε ό,τι μπορούσε για να κάνει τη μελλοντική εγγονή της να νιώσει ευπρόσδεκτη».

Όσο για τη συνέντευξη της Μαρκλ και του Χάρι στην Όπρα; Η βασίλισσα φέρεται να μην ενοχλήθηκε πολύ από το γεγονός. «Μπορώ να σας πω, επειδή το ξέρω αυτό, ότι η βασίλισσα ανησυχούσε πάντα περισσότερο για την ευημερία του Χάρι παρά για “αυτή την τηλεοπτική ανοησία”, εννοώντας τη συνέντευξη της Όπρα Γουίνφρεϊ – που προκάλεσε τόση διαμάχη – αλλά και την επικερδή συμφωνία του ζευγαριού με το Netflix», έγραψε ο βασιλικός βιογράφος.

Τέλος όσο αφορά τις σκέψεις της για τον γάμο του Χάρι ο βιογράφος σημειώνει: «Από όσο ξέρω η βασίλισσα δεν εξέφραζε τη γνώμη της για το θέμα, τουλάχιστον δημόσια. Μόνο τις πρώτες μέρες του γάμου, η ίδια αναρωτήθηκε μήπως ο Χάρι ήταν «πιο ερωτευμένος από όσο θα έπρεπε με αυτή τη γυναίκα». Όπως διαβάζουμε στο βιβλίο η βασίλισσα δεν είπε ποτέ άλλη λέξη εναντίον της Μαρκλ.

Ροή Ειδήσεων