Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΖωή Κρονάκη: «Άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες και ξέσπασα σε κλάματα»

Ζωή Κρονάκη: «Άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες και ξέσπασα σε κλάματα»

Η Ζωή Κρονάκη αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» ένα περιστατικό που συνέβη στην διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Μαμάδες».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στις «Μαμάδες» έχει συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα και σε μια λογική αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό ή να προτιμήσω τη σιωπή. Σήμερα που μιλάμε νομίζω θα έπρεπε να μιλήσω. Τότε προτίμησα τη σιωπή».

zoi kronaki ert2 ekpompi

«Βρεθήκαμε σε ένα εργασιακό χώρο και πήγαμε να κάνουμε μια συνέντευξη για τις «Μαμάδες». Ο άνθρωπος που μας υποδέχτηκε στον χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει σε αυτό τον χώρο, για κάποιο λόγο αισθάνθηκε ότι παραβιάστηκε ο χώρος του και αυτό που συνέβη ήταν ότι ξαφνικά άρχισα να ακούω βωμολοχίες, άρχισε να κλωτσάει κάμερες… Είχα πάθει σοκ, άρχισα να κλαίω».

kronaki

Τέλος, δήλωσε ότι: «Φύγαμε τελικά. Εκβιαστήκαμε και εκ των υστέρων γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και άβολα για το αν θα πρέπει να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό. Προτίμησα τη σιωπή, από τον φόβο γιατί υπάρχουν οικογένειες και δεν ξέρω που μπορεί αυτός ο άνθρωπος να φτάσει».

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων