Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΑνατροπές στον ΑΝΤ1! Kόβονται «Μάγισσες» και «Ψυχοκόρες»;

Ανατροπές στον ΑΝΤ1! Kόβονται «Μάγισσες» και «Ψυχοκόρες»;

Η μία ανατροπή φαίνεται να διαδέχεται την άλλη στο τηλεοπτικό τοπίο φέτος. Και ενώ κάθε κανάλι έχει τους δικούς του «καημούς», λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μισού της σεζόν, ο ΑΝΤ1 πρέπει να έχει βαρύ πονοκέφαλο.

Στη μιντιακή αγορά ήδη κυκλοφορεί μια είδηση «βόμβα», που δεν είναι άλλη από την πιθανότητα να μη βγουν στον αέρα στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν οι πολυαναμενόμενες σειρές «Μάγισσα» του συγγραφικού διδύμου που έχει υπογράψει τις «Αγριες μέλισσες» Μελίνας Τσαμπάνης – Πέτρου Καλκόβαλη (με τη δημοφιλή ηθοποιό Ελλη Τρίγγου στον ρόλο της Μάγισσας) και οι «Ψυχοκόρες», με την κόρη του Γιώργου Κιμούλη, Μαριάννα, στον ρόλο της υπηρέτριας από την επαρχία που ψάχνει την τύχη της και έναν καλό γαμπρό στα πλουσιόσπιτα της μεταπολεμικής Αθήνας.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός προγραμματισμός του καναλιού, που έχει βγει εκτός μπάτζετ, ως πρώτος και κύριος λόγος για τη συνέχεια της φετινής χρονιάς, σε συνδυασμό πάντα με τις καραμπόλες που προκλήθηκαν τους τελευταίους μήνες στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με το Μουντιάλ, δεν επιτρέπει την ένταξη των δύο πολυαναμενόμενων σειρών στο πρόγραμμα.

202009070941110.6354 XRISTOS PLAINIS ELI TRIGOY 492020

Εάν τελικά δούμε μία εκ των δύο σειρών προς το Πάσχα, αυτή θα είναι η «Μάγισσα», και όχι οι «Ψυχοκόρες», αφού έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματά της.

202202241121190.3650 MARIANA KALMPARI 2322022

Αλλιώς και οι δύο σειρές θα μεταφερθούν για του χρόνου, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, δηλαδή το φθινόπωρο του 2023, με το κανάλι να ρίχνει το βάρος του στο β’ μισό της φετινής σεζόν στο επιτυχημένο αστυνομικό σίριαλ «Παγιδευμένοι».

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων