Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΆρης Καβατζίκης: «Είπε ‘εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα...

Άρης Καβατζίκης: «Είπε ‘εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω’»

Τα περιστατικά βίας, στα οποία υπήρξε επανειλημμένα θύμα, μοιράστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης, με αφορμή τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στα όσα πέρασε στα σχολικά του χρόνια, ειδικά όταν άλλαξε σχολεία και από τη Ρόδο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Θυμήθηκα μία ιστορία που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν» είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε:

«Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα».

«Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: θα ‘θελα να σε παρακαλέσω να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη» πρόσθεσε για να καταλήξει: «Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι».

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων