Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΑθηναΐς Νέγκα: «Το πρόβλημα στις σχέσεις δεν είναι η ηλικία, αλλά αν...

Αθηναΐς Νέγκα: «Το πρόβλημα στις σχέσεις δεν είναι η ηλικία, αλλά αν αντέχει η αγάπη»

Η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύζυγό της, Γιάννη.

Μέσα από την ανάρτησή της τότε εξηγούσε τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό. Όπως είχε δηλώσει «θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια για το παιδί τους».

 

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε στον χωρισμό της και σχολίασε αν είχε προδικάσει κατά κάποιο τρόπο τη σχέση τους.

 

«Όλοι προδικάζουμε τις σχέσεις μας. Μερικές φορές οι σχέσεις αντέχουν, άλλες δεν αντέχουν. Συνήθως νομίζω έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και προχωράμε έτσι κι αλλιώς, γιατί ερωτευόμαστε, αγαπάμε, περνάμε διάφορες φάσεις. Δεν έχεις την ψυχραιμία εκείνη την ώρα να πεις “όχι”. Δεν νομίζω πάντως ότι είναι η ηλικία το πρόβλημα στις σχέσεις. Νομίζω ότι είναι η αγάπη. Υπάρχει αγάπη. Υπήρχε αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες. Υπάρχουν αγάπες που εξελίσσονται. Υπάρχουν αγάπες πυ κρατάνε χρόνια. Υπάρχουν αγάπες που κάνουν σπριντ. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, νομίζω ότι δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη μια χαρά πάνε όλα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

 

 

Στη συνέχεια η Αθηναΐς Νέγκα ανέφερε: «Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση το ότι υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια. Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι “υπάρχει ένα παιδί”, “για τα παιδιά μένουμε μαζί”. Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με την ερωτική ιστορία των γονιών τους. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αναφέρονται στα διαζύγια. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ούτε να κρατάμε φιλικές δήθεν σχέσεις, ούτε να μένουμε σε γάμους που δεν πρέπει να συνεχίζονται. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ορισμένες φορές είναι καλό να χωρίζεις για τα παιδιά. Γιατί ένα ζευγάρι μπορεί να έχει μια πολύ επεισοδιακή σχέση. Όταν έχεις ένα παιδί πρέπει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα.

 

Όχι λοιπόν, δεν σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να χωρίσω επειδή έχω ένα παιδί. Σκέφτηκα ότι έχω ένα παιδί και πρέπει να έχω υγιείς σχέσεις. Ήταν καιρό όλη αυτή η ιστορία. Αρκετά καιρό μετά πήρα την απόφαση να το δημοσιοποιήσω».

 

Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων