Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΑβεβαιότητα για το μέλλον του «GNTM»! Θα είναι η τελευταία χρονιά;

Αβεβαιότητα για το μέλλον του «GNTM»! Θα είναι η τελευταία χρονιά;

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός για τον διαγωνισμό μοντέλων «Greece’s Next Top Model» μετά τα 7άρια που σημειώνει στα ποσοστά θεαματικότητας, κυρίως στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης, και τα 10άρια στο δυναμικό, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1 είναι η ταφόπλακα για πολλά προγράμματα του ανταγωνισμού.

Ήδη, όπως ακούγεται, η διοίκηση του σταθμού, δεδομένο ότι πρόκειται για μια πολύ ακριβή παραγωγή, αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να συνεχίσει ακόμη έναν νέο κύκλο του «GNTM».

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικός θα είναι αυτός ο μήνας για τη μετέπειτα πορεία του reality. H τηλεθέαση του προγράμματος έχει ήδη αρχίσει να φθίνει, όπως συμβαίνει βέβαια κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση της φάσης των κάστινγκ, ενώ οι πιέσεις που ασκούνται φέτος στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς πιο έντονες λόγω των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης πέντε σειρών που προβάλλονται απέναντί του: «Η γη της ελιάς», «Το μαύρο ρόδο», «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει» και «Παγιδευμένοι».

Ετσι, μέχρι τις αρχές του νέου έτους η διεύθυνση προγράμματος θα αποφασίσει αν θα υπάρξει το φθινόπωρο του 2023 νέος κύκλος του «GNTM» ή θα αποφασίσει να «ξεκουράσει» το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν και να μπει σε «αγρανάπαυση» η Βίκυ Καγιά

, η οποία πηγαίνει με ταχύτητα φωτός από τη μια παραγωγή στην άλλη.

gntm 5 star

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων