Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΕκτός ΣυνόρωνCeline Dion: Πάσχει από ανίατη νευρολογική νόσο – Ακυρώνει συναυλίες στην Ευρώπη

Celine Dion: Πάσχει από ανίατη νευρολογική νόσο – Ακυρώνει συναυλίες στην Ευρώπη

Η Celine Dion ανακοίνωσε την ακύρωση συναυλιών στην Ευρώπη το 2023 μεταξύ των οποίων και αυτή την Αθήνα.

Η Celine Dion ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως ακυρώνει κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας της, εξαιτίας μίας ανίατης νευρολογικής ασθένειας με την οποία διαγνώστηκε.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια προκάλεσε σοκ στο κοινό της σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από το Stiff Person Syndrome (SPS), μία πάθηση που προσβάλλει 1 στους 1.000.000 ανθρώπους και σταδιακά μετατρέπει τους ασθενείς σε «αγάλματα», αφού προκαλεί μυϊκή ακαμψία.

Όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου που έχει σταλεί, η τραγουδίστρια προχωρά στην ακύρωση συνολικά 9 συναυλιών στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτές στην Αθήνα και τη Λευκωσία το καλοκαίρι του 2023, ενώ ακόμη 17 συναυλίες επαναπρογραμματίζονται για το 2024. Θυμίζουμε πως το αρχικό πλάνο του «Celine Dion: Courage World Tour» προέβλεπε συναυλίες σε όλο τον κόσμο το 2020, οι οποίες αναβλήθηκαν για το 2021, το 2022 και το 2023.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό και μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω» δηλώνει η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων στο μήνυμά της προς το κοινό μέσω Instagram.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια με φυσικό ή ηλεκτρονικό τρόπο για τις συναυλίες της Celine Dion στην Αθήνα και στη Λευκωσία μπορούν να υποβάλουν αίτημα για επιστροφή χρημάτων στο tickets@xlalala.gr.

Πηγή:zappit.gr

Ροή Ειδήσεων