Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΧριστόφορος Παπακαλιάτης: Ποιον φίλο του έχει να πάρει τηλέφωνο 7 μήνες;

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ποιον φίλο του έχει να πάρει τηλέφωνο 7 μήνες;

Μια πολύ διαφορετική συνέντευξη, μακριά από τις δημοσιογραφικές νόρμες και τις τυπικότητες παραχώρησε στο Down Town ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ποιος άλλος, άλλωστε, θα μπορούσε να δώσει μια τόσο διαφορετική συνέντευξη, από τον ανατρεπτικό Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ο οποίος καταφέρνει με κάθε του δουλειά να ανατρέπει όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που δεν φοβάται να κοιτάξει κατάματα τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας και να μιλήσει χωρίς κανέναν φόβο για θέματα που θεωρούνται ταμπού στην ελληνική κοινωνία.

Ας μην ξεχνάμε ότι το μακρινό 2003 είχε δεχτεί πρόστιμο από το ΕΣΡ, αφού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συμπεριέλαβε φιλί μεταξύ ανδρών στην ελληνική τηλεόραση, στη σειρά «Κλείσε τα μάτια». Μια πολύ τολμηρή κίνηση για την συντηρητική -τότε- ελληνική κοινωνία.

Έτσι, στο Down Town που κυκλοφορεί το Σάββατο, με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», ο δημιουργός του Maestro δίνει την πιο ανατρεπτική συνέντευξη της χρονιάς.

Απαντά σε 19 συμπρωταγωνιστές του, οι οποίοι τον ρωτούν αυτά που θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε όλοι εμείς.

Ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί σε μια ταινία για τη ζωή του; Τι θα ευχόταν στον σημερινό εαυτό του πολλά χρόνια πριν; Πώς ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε; Ποιο παγκόσμιο επίτευγμα θα ήθελε να έχει κάνει εκείνος; Τι θα ήθελε να κάνει στην επόμενη που δεν έχει καταφέρει σε αυτή; Ποιος σούπερ ήρωας θα ήθελε να είναι;

Ακόμα, στη συνέντευξη αποκαλύπτεται ποιον φίλο του έχει να πάρει τηλέφωνο επτά ολόκληρους μήνες!

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων