Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΕλένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη...

Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής, στους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης στο χώρο του θεάματος.

«Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά τέρατα» του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα είναι το αντίθετο, ανοίγει πόρτες η εμφάνιση. Τότε ήταν δύσκολο» δήλωσε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος η ηθοποιός είπε: «Δεν νομίζω ότι είναι στο επάγγελμά μου, είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω, δεν είναι στο επάγγελμά μου».

«Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ταλέντο και να το καλλιεργήσει. Μπορεί να πας σε σχολή και να μην κάνεις τίποτα. Εγώ αυτά που έμαθα από τον Ηλιόπουλο σε έναν χρόνο δεν θα τα μάθαινα 10 χρόνια στη δραματική» πρόσθεσε η Ελένη Φιλίνη για τους παίκτες ριάλιτι ή influencers που «εισβάλλουν» στον χώρο της υποκριτικής.

Πηγή:govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων