Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΕλεονώρα Μελέτη: Η δήλωση – φωτιά για την Ντόρα Κουτροκόη

Ελεονώρα Μελέτη: Η δήλωση – φωτιά για την Ντόρα Κουτροκόη

Το τέλος της συνεργασίας της Ντόρα Κουτροκόη με τον ΣΚΑΙ, μετά την απομάκρυνσή της από την εκπομπή «Σήμερα», συζήτησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να μοιράζεται τη δική της εμπειρία με το κανάλι του Φαλήρου, την περίοδο που μάλιστα ήταν έγκυος.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Mega, μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή της με τον ΣΚΑΙ, της ανακοίνωσαν ότι τελικά δεν θα τη χρειαστούν από τη νέα σεζόν και ενώ η ίδια είχε απορρίψει 2-3 προτάσεις από άλλα κανάλια.

«Έχω σταθεί και στο σημείο ότι η Ντόρα Κουτροκόη δεν είχε συμβόλαιο αλλά σύμβαση αορίστου, που σημαίνει ότι η επιχείρηση μπορεί να πάρει την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία, ουσιαστικά αυτό συνεπάγεται ως μία απόλυση. Κανείς δεν σε ενημερώνει για μια απόλυση» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει συμβεί παιδιά. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, και όχι μόνο με συμβάσεις αορίστου αλλά και με συμβόλαια! Μία ημέρα πριν ξεκινήσει η σύμβασή μου ενημερώθηκα κι εγώ, χωρίς να μου έχουν πει κάτι προηγούμενα, ότι τελικά δεν θα με χρειαστούν από τη νέα σεζόν. Πριν βγω στον αέρα, μία ημέρα πριν».

«Μου το ανακοίνωσαν από το τηλέφωνο μια μέρα πριν»

«Όπου εγώ για να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, είχα απορρίψει πρόταση από άλλα κανάλια. Δηλαδή έμεινα εκτός μία σεζόν γιατί ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει δεσμεύσει, έχει ανακοινώσει ότι είμαι στο δυναμικό του, με έχει βάλει να δώσω συνέντευξη ώστε να ανακοινώσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τι θα κάνουμε την ερχόμενη σεζόν και 31 Αυγούστου αποφασίζει ότι τελικά δεν θέλει. Και μου το ανακοινώνουν με ένα τηλεφώνημα, μία ημέρα πριν» είπε χαρακτηριστικά.

«Βλέπω ότι μέσα από την ιστορία της Ντόρας Κουτροκόη –με κάποιες μικρές διαφορές- μία ίδια ιστορία. Γελάω γιατί μου φαίνονται σαν να μην τα έχω ζήσει όλα αυτά εγώ. Δεν το περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτό. Όταν από εκεί που μιλάς με 2-3 κανάλια και λες ότι εγώ θα πάω εκεί όπου νιώθω πιο ασφαλής και θα ‘ναι καλύτερες συνθήκες, τελικά να σε κρεμάνε μέσα σε ένα απόγευμα. Και χωρίς το γιατί. Δεν υπήρχε ένα γιατί…» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πηγή:in.gr

 

Ροή Ειδήσεων