Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΓιώργος Κιμούλης: Η πρώτη συνέντευξή του μετά τις καταγγελίες

Γιώργος Κιμούλης: Η πρώτη συνέντευξή του μετά τις καταγγελίες

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Κατερίνα Χατζηκωνσταντίνου μετά τις καταγγελίες για το #metoo με αφορμή την παράσταση που ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη. Αν και δεν αναφέρεται στο κομμάτι των καταγγελιών, όπως σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τα όσα έχουν προηγηθεί για εκείνον εμφανώς έχουν επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεται σήμερα.

«Ουσιαστικά το έργο μου μιλάει για το ότι κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του. Και όση προσπάθεια κι αν κάνει κάποιος, το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο. Από εκεί και πέρα ένα άλλο θέμα το οποίο θίγει είναι ότι δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν θεωρούν ότι οφείλουν να αποκτήσουν μια πολύ σημαντική κοινωνική θέση. Ορμούν με ό,τι έχουν και δεν έχουν σε μια καριέρα. Όσο χώνονται στην καριέρα, τόσο χάνονται στην πραγματικότητα από αυτούς που θα ήθελαν και θα μπορούσαν να τους αγαπήσουν. Αυτό το καταλαβαίνει όμως κανείς σε μεγαλύτερη ηλικία. Καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από την καριέρα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης στη συνέντευξή του.

Σημειώνεται ακόμα ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: «Δεν θα βρήκαμε εξωδικαστικά με τον κ. Κιμούλη. Πάμε προς τα δικαστήρια. Του εύχομαι να πάει πολύ καλά στο θέατρο. Αλλά οι αγωγές που έχει κάνει στο σωματείο και στους υπόλοιπους δεν ξέρω που θα τον βγάλουν».
Πηγή:okmag.gr

Ροή Ειδήσεων