Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΚατερίνα Καινούργιου: «Είχα πει πώς αν φύγει, θα φύγω κι εγώ. Τώρα...

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα πει πώς αν φύγει, θα φύγω κι εγώ. Τώρα βρίζει και εμένα και τον Θέμη από εδώ κι από εκεί»

Το άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο OPEN

 

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα», η διοίκηση του καναλιού θέλησε να απομακρύνει συνεργάτη της γιατί δεν ταίριαζε στο ύφος της εκπομπής, ωστόσο τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο Θέμης Μάλλης ήταν κάθετοι στην παραμονή της.

«Ήμασταν στο OPEN, η διοίκηση είχε θέμα με ένα πρόσωπο. Θεωρούσε ότι δεν αντιπροσωπεύει το ύφος της εκπομπής, του καναλιού και παίρνει πολλά χρήματα. Ήθελε να την διώξει. Πήγαμε εγώ και ο Θέμης και δεν το διαπραγματευτήκαμε καν, ότι δεν γίνεται στα μέσα της σεζόν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος να χάσει τη δουλειά του και θα κάνει κακό και στο κύρος της εκπομπής. Θα νομίζουν όλοι ότι ο Θέμης και εγώ θα αφήσουμε άνθρωπο χωρίς δουλειά.

Μάλιστα είχα πει, πώς αν φύγει θα φύγω και εγώ. Βέβαια το άτομο αυτό τώρα βρίζει και εμένα και τον Θέμη από εδώ και από εκεί», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Αυτό το έκανα και εγώ που δεν έχω καν τη δύναμη, πέρυσι στην εκπομπή. Είχαμε πει και εγώ και η Ναταλί πώς όσο είμαστε εδώ δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του».

Πηγή:znews.gr

Ροή Ειδήσεων