Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΚατερίνα Παπουτσάκη: «Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές, αλλαγές και ωραία...

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές, αλλαγές και ωραία ξεκινήματα»

Την Κατερίνα Παπουτσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ελένη», η οποία θα βρίσκεται στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» για λίγες μόνο εμφανίσεις.

«Το τραγούδι είναι μία μεγάλη αγάπη από παλιά και δεν ήξερα τι θέλω να πω μέσα από αυτό. Ήμουν πάντα ευθυνόφοβη, αλλά το καταπολεμώ και δεν φοβάμαι πια. Όταν ήρθε ο Μάξιμος να με δει μου είπε «πόσο λυπάμαι για σένα που τόσα χρόνια δεν έκανες αυτό που αγαπάς». Η συμβουλή που μου έδωσε ο Μάξιμος είναι “όλα στο κόκκινο μαμά”» ανέφερε η ηθοποιός.

Παρότι σαν μαμά πάντα έχει τις τύψεις της όταν χρειάζεται να λείπει από το σπίτι, πάντα αφιερώνει άφθονο χρόνο στους γιους της,

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση»

Κλείνοντας έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές, αλλαγές και ωραία ξεκινήματα. Από τη νέα χρονιά αναμένω ζεστασιά, ισορροπία, φίλους και τα παιδάκια μου».

Πηγή:znews.gr

Ροή Ειδήσεων