Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΗ Μαίρη Μηνά ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της: «Το παιδί μου,...

Η Μαίρη Μηνά ποζάρει αγκαλιά με την κορούλα της: «Το παιδί μου, ο κόσμος μου»

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Αγγελική» έγινε πρόσφατα μανούλα και η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Είναι χρόνια ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μιχάλη Σαράντη και ο ερχομός της κορούλας τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

 Πόζαρε αγκαλιά με τη κόρη της και δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Γεια σου κόσμε, ο κόσμος επανασυντίθεται. Αυτή είμαι εγώ. Και αυτή είναι η κόρη μου. Δηλαδή εγώ είμαι η μαμά της. Σχεδόν τρεις (συν 9) μήνες τώρα. Και για πάντα. Θα είμαι για πάντα η μαμά της και θα είναι για πάντα το παιδί μου. Ο κόσμος μου. Ο κόσμος επαναφωτίζεται. Αυτή είναι μια φωτεινή γλυκιά μας στιγμή. Ανάμεσα σε άλλες.

MINA SARANTIS 4

Όχι και τόσο φωτεινές. Κάποιες και πικρές, κάποιες απελπισμένες. Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό. Ο κόσμος επανορθώνεται. Μπροστά της δεν ξέρω τίποτα και ταυτόχρονα κι ενστικτωδώς ξέρω τα πάντα. Της τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα της ζητώ συγγνώμη. Και εκείνη καταλαβαίνει. Αχ πώς καταλαβαίνει. Όλα τα καταλαβαίνει αυτός ο κόσμος. Κι εγώ ελπίζω εύχομαι και θα μοχθήσω ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα ελεύθερος και πάντα τρυφερός.

Υγ.@mihalisarantis μου μας διάλεξε. Είμαστε οι τυχεροί της».

mary mine 318798787 892895845198567 9033241497188679422 n

Πηγή:espressonews.gr

Ροή Ειδήσεων