Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΜπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε στη Μαρία Μπακοδήμου…»

Μπέττυ Μαγγίρα για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Απαράδεκτο αυτό που έκανε στη Μαρία Μπακοδήμου…»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής της, σχολίασαν την απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να αφήσει «ξεκρέμαστη» τη Μαρία Μπακοδήμου, όταν αποφάσισε να μην εμφανιστεί ως καλεσμένη στο «Γεια Σου» το απόγευμα του Σαββάτου.

«Θέλω να πω στην Ευρυδίκη ότι ούτε εμείς προαναγγέλλουμε τους καλεσμένους μας, όπως και πάρα πολλές εκπομπές. Μπορεί να κάνουμε ένα τρέιλερ την προηγούμενη μέρα, μπορεί και να μην κάνουμε. Δεν είναι δεδομένο», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συνήθως οι καλεσμένοι το κάνουν από μόνοι τους. Έχει τύχει κι εγώ να πάω σε εκπομπή και την ώρα που ετοιμάζομαι να κάνω το making-of ότι σε λίγο θα είμαι εκεί. Μπορεί να υπάρχουν και εκπομπές που έχουν έναν άνθρωπο στα social».

«Θεωρώ ότι, αν σε περιμένει μία εκπομπή και ακυρώσεις για αυτόν τον λόγο, είναι απαράδεκτο. Η εκπομπή έχει επενδύσει πάνω σε σένα, έχει ορίσει ένα χρονικό όριο, μία σκαλέτα» τόνισε η παρουσιάστρια, με το πάνελ της εκπομπής να συμφωνεί μαζί της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα κατέληξε λέγοντας: «Και τι να έκαναν; Να έστρωναν κόκκινα χαλιά, να την προαναγγέλλαν μία βδομάδα πριν;».

Πηγή:.govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων