Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΝέλλη Γκίνη: «Ο Μιχάλης Ζαμπέτας ήταν ο έρωτας της ζωής μου και...

Νέλλη Γκίνη: «Ο Μιχάλης Ζαμπέτας ήταν ο έρωτας της ζωής μου και τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα»

Το τραγούδι όλο νόημα που της αφιέρωσε ο γιος της

Η Νέλλη Γκίνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μιλά για την γνωριμία, τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ζαμπέτα αλλά και το τραγούδι που της έγραψε ο γιος της και την έκανε να αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του.

Έζησε έναν παράφορο έρωτα με τον Μιχάλη Ζαμπέτα για 4 ολόκληρα χρόνια που ακόμη και σήμερα τον αποκαλεί τον μεγάλο της έρωτα. Ωστόσο, ένας τσακωμός την οδήγησε να διακόψει την κύησή της και ακύρωσαν τον γάμο 15 ημέρες πριν.

«Ο Μιχάλης συνόδευε στην ορχήστρα τον μπαμπά του. Κάποια στιγμή που οδηγούσα, είχα μαζί μου ένα ντόπερμαν, και όπως οδηγώ βλέπω ένα αυτοκίνητο και με σταματάει και επειδή δεν είμαι πολύ ευγενική και βλέπω και του λέω “Είσαι τρελός Μιχάλη; Τι θέλεις αγόρι μου;” και μου λέει “Θέλω το τηλέφωνο του σκύλου σας”. Αυτή ήταν η γνωριμία μας. Έζησα 4 υπέροχα χρόνια, ταξιδέψαμε, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, υπήρξε πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου.

Χωρίσαμε γιατί ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Ενώ όλοι τότε με ζήλευαν, υπέφερα από ζήλεια από τις σχέσεις μου, τον Μιχάλη τον ζήλευα όσο καμία άλλη γυναίκα. Σε σημείο που είχαμε ετοιμάσει τον γάμο μας, ήμασταν 15 μέρες πριν παντρευτούμε, είχαμε ταξιδέψει και στο Λονδίνο να γνωρίσουμε τους κουμπάρους μας. Τσακωνόμαστε, παίρνει και λίγα πράγματα μαζί και φεύγει 4 βασανιστικές μέρες. Και την 4η μέρα έκανα αυτό που έκανα.

Τον έψαξα και δεν υπήρχε πουθενά και λέω πάει, τελείωσε, χωρίσαμε. Είχε χαθεί ο κόσμος για εμένα. Εμένα εκδικήθηκα, τη ζωή μου. Έκανα το πιο τραγικό λάθος της ζωής μου. Ήμουν έγκυος εκείνη την εποχή και σταμάτησα την κύηση. Είναι ό,τι χειρότερο η ζήλεια, δεν παλεύεται, δεν υπάρχει πιο εγκληματικό συναίσθημα από αυτό. Κάνει εγκλήματα, και εγώ έγκλημα έκανα. Ήταν λάθος που έκανα, το πλήρωσα και το πληρώνω ακόμα, το κουβαλάω. Τότε δεν είχα κανένα συναίσθημα, δεν ήξερα ποια είμαι. Ήθελα να τον πονέσω και τον πόνεσα πάρα πολύ. Όταν γύρισε του το είπα», εξομολογήθηκε.

Πηγή:znews.gr

Ροή Ειδήσεων