Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΠανσέληνος Δεκεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου είναι η τελευταία για το 2022. H Ψυχρή Πανσέληνος είναι η μεγαλύτερη του έτους. Φυσικά, θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια.

Κριός

Θα σας κατακλύσει η απόλυτη και άφιλτρη ειλικρίνεια. Αυτό θα φέρει αναστάτωση αλλά στο τέλος της ημέρας. Όλοι κρατούν όμως τελικά την αυθεντικότητα.

Ταύρος

Θα προκύψει ανάγκη για ένα χέρι βοηθείας καθώς έχετε πολλά στη λίστα σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα το βρείτε και το μόνο πρέπει να κάνετε είναι απλά να το ζητήσετε.

Δίδυμοι

Ως το πιο κοινωνικό από τα ζώδια, σας πλησιάζουν πολλοί. Το κλειδί για να επιβιώσετε είναι να βάλετε όρια και να κρατήσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Ανακαλύπτετε νέους δρόμους για την πνευματική σας πλευρά. Ανήκετε στη συναισθηματικοί του ζωδιακού. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία αντί να αγχώνεστε για το μέλλον.

Λέων

Η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη! Αυτό θα σας κάνει δημοφιλείς καθώς οι ηγετικές σας ικανότητες δείχνουν ότι μπορείτε να γιατρέψετε τις πληγές χωρίς να κρίνετε.

Παρθένος

Κάντε ένα βήμα πίσω για μία φορά στη ζωή σας. Ο καλύτερος τρόπος να «νικήσετε» το άγχος είναι να χαλαρώσετε.

Ζυγός

Πολλές στιγμές αναπόλησης θα προκύψουν. Η νέα χρονιά μάλλον θα φέρει καλύτερες αποφάσεις για εσάς.

Σκορπιός

Παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέρνει η Πανσέληνος Δεκεμβρίου. Τα καλύτερα όμως είναι μπροστά καθώς θα λύσετε αυτά τα προβλήματα. Μέχρι τότε ο κύκλος σας ας μείνει κλειστός.

Τοξότης

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Καλύτερα να σκεφτείτε δύο φορές πριν λειτουργήσετε με βάση τον αυθορμητισμός σας.

Αιγόκερως

Τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως ρευστά αλλά θα συναντήσετε νέες ευκαιρίες. Θα περάσετε όμως κάποιες καταιγίδες πριν βγείτε στο φως.

Υδροχόος

Η προσοχή σας πρέπει να επικεντρωθεί στο ποιους αφήνετε να σας πλησιάσουν. Δεν είναι όλες οι ενέργειες γύρω σας ωφέλιμες για εσάς.

Ιχθείς

Ρίξτε τους τόνους κι ας σας προκαλούν. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι να αράξετε στον οικείο κόσμο της φαντασίας σας για να τα βγάλετε πέρα.

Πηγή:.okmag.gr

Ροή Ειδήσεων