Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΠΑΣΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Λοβέρδο;

ΠΑΣΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Λοβέρδο;

Νέα μίνι κρίση στις σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Ανδρέα Λοβέρδο φαίνεται πως περνούν στο ΠΑΣΟΚ.

Η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου να μην υπογράψει το αίτημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για ονομαστική ψηφοφορία στο νομοσχέδιο για το ΕΣΥ έφερε νέες συζητήσεις για το κατά πόσο ο πρώην Υπουργός θα λειτουργεί «κομματικά».

Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι στην Χαριλάου Τρικούπη που σημειώνουν πως η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου είναι ακατανόητη. Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr o κ. Λοβέρδος συμφωνούσε με το νομοσχέδιο των Γκάγκα – Πλεύρη είχε πει όμως ότι θα συνταχθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα με την πλειοψηφία. Ως πρώην Υπουργός Υγείας μπορεί να είχε μία διαφορετική οπτική, ωστόσο το ΠΑΣΟΚ ήταν απέναντι στις αλλαγές που προχωρούσαν οι δύο Υπουργοί της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό που έκανε στην ουσία ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι να συνταχθεί με την κομματική γραμμή παρόλο που θεωρούσε «καλό το νομοσχέδιο» αλλά να μην δεχθεί να μπει στην λίστα όλων των βουλευτών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  με το αίτημα για ονομαστική.

Επειδή εκλογές έρχονται μάλλον αυτά τα «τζαρτζαρίσματα» μόνο κακό κάνουν στο κόμμα. Βέβαια, από την άλλη ο Ανδρέας Λοβέρδος μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν να λέει την άποψή του, η οποία πολλές φορές δεν ταυτίζεται με αυτήν του κόμματος.

Πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων