Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΠερικλής Κονδυλάτος: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι λίγο απελπισμένος – Είναι αντρίκια η...

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι λίγο απελπισμένος – Είναι αντρίκια η συμπεριφορά του;»

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων λόγο που δεν τον θέλουν στο «My style rocks» και την αλαζονεία που εισέπραξε στο GNTM. Ακόμα αναφέρθηκε και στο Survivor All Star.

Αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Δεν ξέρω απολύτως τίποτα για το Survivor. Η παραγωγή δεν σε δένει με συμβόλαιο, γιατί θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είμαι 10% στο να πάω στο survivor και 90% στο να μην πάω. Είμαι χυδαίος αν βγαίνω και μιλάω για τα ποσά που ακούγονται για το Survivor. Δεν νομίζω να με θέλουν στο “My style rocks”, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και κλαίω»,.

Όσον αφορά το GNTM και το πώς πέρασε στα γυρίσματα που έκανε μαζί με τον Βασίλη Ζούλια, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Επειδή πήγα στα γυρίσματα του GNTM, το κλίμα δεν ήταν καλό. Εισέπραξα αλαζονικές συμπεριφορές στο GNTM. Γιατί να βγάλω με μαγιό μια, όταν δεν είναι η ηλικία της και να την ξεφτιλίσω;».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχα πει για τον Νίκο Μουτσινά ότι δεν ήταν ωραίο να κοροϊδεύει το ότι ψευδίζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να είναι λίγο απελπισμένος. Είναι αντρίκια η συμπεριφορά αυτή του Νίκου Μουτσινά; Θα κρίνει εμένα; Αυτός τι έχει παίξει, τον Άμλετ;».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος ρωτήθηκε εάν του αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή του.

«Δεν μου αρέσει ο Νίκος Μουτσινάς, ούτε που ξεφτιλίζει αυτή την γυναίκα και την κάνει κλόουν», κατέληξε.

Πηγή:.govastileto.gr

Ροή Ειδήσεων