Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςΠοσειδώνας Γιαννόπουλος: «Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος» – Χαμός με...

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος» – Χαμός με την Έλενα Χριστοπούλου

Ένταση επικράτησε στον αέρα του Πρωινού μας ανάμεσα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή τα σχόλια του πρώτου για την Νατάσσα Μποφίλιου και τις αναρτήσεις από το Λονδίνο για την προώθηση καμπάνιας ρούχων.

«Δεν το έχω μετανιώσει αυτό που έγραψα γιατί είναι το κλασικό μου χιούμορ… Στον χώρο της showbiz όλοι ταυτιζόμαστε με κάτι. Εμένα ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το καυστικό μου χιούμορ… Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μια πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια… Το κομμάτι της μόδας είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι, ο κομμουνισμός απεχθάνεται τον καταναλωτισμό» ανέφερε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Έλενας Χριστοπούλου.

«Άρα η Νατάσσα Μποφίλιου δε μπορεί να είναι γυναίκα, δε μπορεί να έχει φίλες σχεδιάστριες, δε μπορεί να πάει στο Λονδίνο επειδή είναι κομμουνίστρια» είπε η γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

«Αγαπάω τις γυναίκες κι ας είμαι ομοφυλόφιλος»

«Παραποιείς τα λεγόμενά μου… Είπα ότι οι άνθρωποι ταυτιζόμαστε με μια εικόνα… Όταν μια εικόνα στη συνείδηση του κόσμου είναι συγκεκριμένη και τα πεπραγμένα είναι αντίθετα… Λέω ότι υπάρχει μια διάσταση απόψεων και πεπραγμένων… Δε σου μιλάω ως μισογύνης. Σου μιλάω ως ένας άνθρωπος που αγαπά ιδιαιτέρως τις γυναίκες και ας είμαι ομοφυλόφιλος… Όταν υπάρχει τέτοια διάσταση λεγομένων και πεπραγμένων, να είσαι έτοιμος και για το σχόλιό μου…» ανέφερε με τη σειρά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων