ΑρχικήLifestyleΖώδιαΤελευταία πανσέληνος του 2022: Πώς θα σε επηρεάσει το εκρηκτικό φεγγάρι στους...

Τελευταία πανσέληνος του 2022: Πώς θα σε επηρεάσει το εκρηκτικό φεγγάρι στους Διδύμους;

Η τελευταία πανσέληνος του 2022 σήμερα συντελείται στον άξονα Διδύμου – Τοξότη και θα είναι εκρηκτική.

Ατυχήματα ακόμα και με μικρά παιδιά (Ερμής), άλλα που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρικό ρεύμα ή ακόμα και με κεραυνούς, πολύ έντονα πάθη και καυγάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε την ένταση μέσα στην οικογένεια, τα ερωτικά η εργασιακά περιβάλλοντα.

Πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο;

Κριός

Η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε μία διαρκή ένταση και θα πρέπει να προσέξετε πολύ πριν ξεστομίσετε κάποια πράγματα που θα έχετε καιρό για κάποιους ανθρώπους μέσα στο μυαλό σας. Έκτος φυσικά εάν θέλετε και χρειάζεστε αυτή τη στιγμή να σπάσετε δεσμούς προς ίδιον όφελος. Επίσης προσοχή πρέπει να δείξετε και με τους συγγενείς τους κοντινούς για παρεξηγήσεις αλλά και πολλή προσοχή με την οδήγηση. Η αντίθεση Αφροδίτη Άρη ενισχύει επίσης παραπάνω το αρνητικό κλίμα και στις πωλήσεις ή το εμπόριο αλλά και στις διαδικτυακές ή ακόμα και στις διάσωσης συναντήσεις σας.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα έχετε λίγη ακόμα ταλαιπωρία αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα! Αυτό που σας θα σας απασχολήσει έντονα είναι τα ξαφνικά έξοδα αλλά και τα περιορισμένα έσοδα που έχετε μέσα από την εργασία σας και γενικότερα τις αλλαγές που συντελούνται μέσα στην καριέρα σας αυτή τη στιγμή. Κάτι άλλο που θα πρέπει επίσης να προσέξετε είναι τις υπερβολές στο φαγητό και τώρα θα είναι μία περίοδος που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο για να μην πάρετε έξτρα κιλά. Άρης και Αφροδίτη ενεργοποιούν τα έσοδα αλλά και τα έξοδα.

Δίδυμος

Η πανσέληνος αυτή θα έρχεται να ταράξει οποιουδήποτε είδους σχέσεις έχετε. Θα κάνετε μεγάλες αλλαγές διότι θα απογοητευτείτε από την τάση πολλών ατόμων στη ζωή σας. Γι’ αυτό δεν θα είναι μόνο μέσα από τις συνεργασίες ή από τις φιλίες σας, θα είναι κι από τον ερωτικό σας σύντροφο ή τον αγαπημένο σας. Άρα προβλέπονται αλλαγές και εκ νέου αυτοπροσδιορισμός εαυτού και αναγκών. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται και μία νέα γνωριμία η οποία όμως θα ξεκινήσει με κάποια μορφή κόντρας και με πολύ σασπένς φυσικά.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξετε τα πάθη που έχετε μοιραία μεν αυτοκαταστροφικά δε. Και αυτό θα είναι κάτι αρκετά δύσκολο γιατί είναι μία εποχή αυτή για σας τα Χριστούγεννα που νιώθετε πάντα περισσότερο ευάλωτοι. Κάποιοι ήδη έχετε χωρίσει και σας λείπει ο σύντροφός σας, κάποιοι δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα οικογένεια και νιώθετε μεγαλύτερη την ανάγκη δημιουργίας της. Γενικότερα η πανσέληνος αυτή ρίχνει την ψυχολογία σας και πρέπει να αποφύγετε λάθη, ή και περιττές, άσκοπες ή επιπόλαιες διαφυγές!

Λέων

Είστε από τα αγαπημένα παιδιά της παρέα σας και θέλετε να είστε ευχάριστοι και να διατηρείτε ένα καλό κλίμα. Πόσω μάλλον όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να χαλάσετε την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή σας. Η πανσέληνος αυτή δημιουργεί ένα κλίμα το οποίο σας φορτίζει παραπάνω και σας αποκαλύπτει ταυτόχρονα τις κακές συμπεριφορές και κρυφές σκέψεις κάποιων ανθρώπων που τους θεωρούσατε φίλους σας. Εάν λοιπόν θέλετε να εξακολουθήσετε να είστε τα καλά παιδιά του ζωδιακού ίσως να πρέπει να ρίξετε και κάτι πίσω απ’ την πλάτη σας μέχρι να περάσουν οι γιορτές.

Παρθένος

Τέτοιες μέρες νιώθετε ότι δεύτερη οικογένειά σας είναι τα άτομα που βρίσκονται μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σας. Δεν είναι τυχαίο που το ζώδιό σας πολλές φορές πρώτα στολίζει με χριστουγεννιάτικα στολίδια το γραφείο και μετά το σπίτι του. Η πανσέληνος ξεσκεπάζει και αποκαλύπτει κακές συμπεριφορές ανθρώπων που βρίσκονται πολύ καιρό δίπλα σας και συνεργάζονται μαζί σας, ίσως να νιώσετε ότι ένα άτομο το οποίο το θεωρούσατε “οικογένεια” σάς πρόδωσε . Εντωμεταξύ είστε από τους δυνατούς αλλά και ήρεμους παίκτες και θα απογοητευτείτε αρκετά αλλά θα προσπαθήσετε να το κρύψετε. Αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες και κινηθείτε αργότερα.

Ζυγός

Ίσως τώρα να αποκαλυφθεί ένα γεγονός που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μίας μετακόμισης. Ένα ξαφνικό και απρόοπτο ταξίδι μπορεί να προκύψει που μπορεί να συνδυάζεται με ένα γεγονός που έχει να κάνει με την μόνιμη μέχρι πρότινος κατοικία σας ή με κάποια νομική υπόθεση. Θέματα μπορεί να προκύψουν επίσης και επικοινωνιακά λάθη και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα μέσα στην καθημερινότητα και εργασία. Οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί καμιά φορά ο λόγος μας προδίδει αυτό που κρατάμε κρυφά μέσα στις σκέψεις μας.

Σκορπιός

Με την πανσέληνο αυτή θα σας αποκαλυφθούν θέματα που θα σας δημιουργήσουν νέες φοβίες όσον αφορά το άμεσο μέλλον σας και τα θέματα αυτά θα αφορούν οικονομικές ανασφάλειες κυρίως. Επίσης τώρα μπορεί να ασχοληθείτε θέλοντας και μη με ζητήματα κληρονομικά, με εφορία ή ακόμα και με ληξιπρόθεσμα δάνεια. Αυτό που θα πρέπει να φροντίσετε πέρα από τα οικονομικά σας είναι το άγχος που θα σας καταβάλει. Κράτησε στο μυαλό σας ότι τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας.

Τοξότης

Πόσοι Τοξότες αυτές τις ημέρες έχετε διαπληκτιστεί ήδη και τσακωθεί είτε με το αφεντικό σας είτε με κάποιον συνεργάτη σας είτε με τους συναδέλφους σας ή ακόμα και με τον καλύτερό σας φίλο; Και δυστυχώς οι αποκαλύψεις δεν θα έχουν τελειωμό. Όμως η διαφορά με αυτή την πανσέληνο είναι ότι θα αγγίξει τα λεπτά σημεία της συναισθηματικής σας ζωής. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιδείξετε περίσσεια προσοχή και να ρίξετε τους τόνους γιατί εδώ μιλάμε για ένα σημαντικό ερωτικό δεσμό που έχετε στη ζωή σας και που δεν θέλετε με τίποτα να φτάσετε σε σημείο να κάνετε ξεχωριστά χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Αιγόκερως

Το μότο της πανσελήνου αυτής για εσάς θα ήταν « Υγεία πάνω απ’ όλα». Δυστυχώς ο Άρη στους Δίδυμους με την μακρόχρονη παραμονή του στο ζώδιο αυτό έχει ενεργοποιήσει την κακή τύχη που λειτουργεί μέσα στην καθημερινότητά σας. Ο έκτος οίκος θεωρείται ο οίκος της κακής τύχης και όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος -μέχρι τις 12 Ιανουαρίου- θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Φροντίστε την διατροφή σας, την άσκησή σας και οπλιστείτε με υπομονή μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Όχι και τόσο άσχημη πανσέληνος για σας . Εδώ μπορεί αναπάντεχα να σκάσουν κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και αναπάντεχα σοκαριστικά γεγονότα που αφορούν έναν έρωτα που ήδη έχετε. Είναι ένα διάστημα αρκετά ηλεκτρικό το οποίο όμως σας ταιριάζει μιας κι εσείς είστε κατεξοχήν το ζώδιο που ηλεκτρίζει τα πάντα με το πέρασμά του. Κατά τα άλλα σας έχει μείνει η ουρά του γαϊδάρου (των προβλημάτων που σας δημιούργησε η μεγάλη παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας).

Ιχθύες

Μία ομολογουμένως δύσκολη πανσέληνος θα είναι αυτή για εσάς. Κυρίως σας προβληματίζει το οικογενειακό περιβάλλον και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και ήπιους τόνους για να μη δημιουργηθούν καυγάδες μετά από αποκαλύψεις που θα λάβουν χώρα μέσα στο σπίτι. Επίσης ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την ασφάλεια του σπιτιού σας . Για παράδειγμα να μην ξεχάσετε κάποια κλειδιά πάνω στην πόρτα διότι οι καιροί δεν σας ευνοούν και κινδυνεύετε από τυχόν διαρρήξεις.

Πηγή:znews.gr

Ροή Ειδήσεων

Κομισιόν: Ο Μάριο Ντράγκι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την προεδρία, σύμφωνα με το περιβάλλον του

Η La Repubblica δημοσίευσε την πληροφορία ότι ο Εμανουέλ Μακρόν προωθεί στους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες την ιδέα ο Ντράγκι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κομισιόν Ο πρώην πρωθυπουργός...

Η Τουρκία θέλει να εγκαταστήσει Παλαιστίνιους για εποικισμό στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, γράφει τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα η Άγκυρα σχεδιάζει μια στρατηγική εγκατάσταση έως και 250.000 Παλαιστινίων – Επιδιώκει να πιέσει σιωπηρά για την αναγνώριση του ψευδοκράτους Η...

Κωνσταντίνα: «Δεν εχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση – Έχω αγαπηθεί, είμαι γεμάτη»

Για τις συνεργασίες που την καθιέρωσαν, την όμορφη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της αλλά και τον αγνοούμενο πατέρα της στην Κύπρο...

Μαρία Κορινθίου: Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί να πήγαινα καλεσμένη στο «Πρωινό»

«Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;» ανέφερε ΗΜαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για την αποχώρησή της από...

Τα επεισόδια σε Πανθεσσαλικό και Ρέντη φέρνουν φόβο για… ΣΕΦ και «Καραϊσκάκης»

«Βεντέτα» φαίνεται πως έχει ανοίξει ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία την τελευταία εβδομάδα, ενώ «χαροπαλεύει» ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε μετά...

Αυτό το ρόφημα είναι το… «ελιξίριο» της υγείας

Βελτίωσε την πέψη, την υγεία της καρδιάς σου και μείωσε το στρες με αυτό το τσάι με τζίντζερ και λεμόνι. Το ελιξίριο της ευεξίας είναι...

Η Νάταλι Πόρτμαν δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στο «Star Wars»

Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) εμφανίστηκε στο «Watch What Happens Live» για να προωθήσει τη νέα της ταινία «May December» και είπε για άλλη...