Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΤι… μενού είχε το γεύμα Καραμανλή-Σαμαρά

Τι… μενού είχε το γεύμα Καραμανλή-Σαμαρά

Τα είπαν και με το παραπάνω οι δύο πρώην πρόεδροι της ΝΔ και πρωθυπουργοί στο γεύμα τους σε εστιατόριο της Κηφισιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς συνέφαγαν για περίπου δύο ώρες.

Για το τι συζητήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γεύμα έγινε με… ανταποδοτική πρωτοβουλία του Α. Σαμαρά για τη φιλοξενία που του είχε επιφυλάξει ο Κ. Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της ΔΕΘ.

Ωστόσο, δεν διέλαθε της προσοχής ότι η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την ομιλία του Α. Σαμαρά στα εγκαίνια του ιδρύματος που θα φέρει το όνομά του, αλλά και εν μέσω της θύελλας που έχει προκαλέσει η υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Αν στα παραπάνω προστεθεί και η… μυρωδιά των εκλογών, για την οποία μίλησε το περασμένο Σάββατο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γίνεται προφανές ότι -ακόμα και αν είχε μόνο κοινωνικό χαρακτήρα, που δεν, όπως λένε οι γνωρίζοντες- η συνάντηση αποτέλεσε ένα «παρών» των δύο ανδρών.

Πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων