Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΖώδιαΑυτό είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο από όλα Σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Αυτό είναι το πιο ειλικρινές ζώδιο από όλα Σύμφωνα με τους αστρολόγους.

«Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική» λένε και ίσως έχετε και εσείς ακούσει μεγαλώνοντας αυτό το ρητό και το υιοθετείτε πλέον στην καθημερινότητά της ή προσπαθείτε να το διδάξετε στα παιδιά σας. Όπως και να έχει υπάρχει λόγος που η παροιμία αυτή έχει αντέξει στα χρόνια – επειδή είναι αληθινή. Είτε εξηγείτε σε μία φίλη γιατί δεν σας αρέσει το ντύσιμό της είτε απαριθμείτε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους δεν θέλετε να κάνετε παρέα με έναν άνθρωπο, η αλήθεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε.  Δυστυχώς, δεν ακολουθούν όλοι αυτή την τακτική. Μπορεί σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα των ειλικρινών ανθρώπων να παίζουν ρόλο και τα άστρα. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θεωρούνται ειλικρινή και πιο κατέχει την πρωτιά σε αυτή τη λίστα.

Κριός

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ ειλικρινείς. Τόσο που μοιάζουν κακοί. Είναι παρορμητικοί και μπορεί να γίνουν επιθετικοί ενίοτε, διότι δεν αντέχουν το ψέμα. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους αν θέλετε να ακούτε αλήθειες. Απλώς θα πρέπει να είστε και έτοιμες να τις δεχτείτε. Σύμφωνα με τη Sophie Won, αστρολόγο, «είναι ευθείς στην προσέγγισή τους και αδιαφορούν για το αν θα πληγώσουν τον άλλο».

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν έχουν χρόνο για μικροπρεπείς συμπεριφορές και δολοπλοκίες. Εστιάζουν στον στόχο τους και με οδηγό την ειλικρίνεια προχωρούν μπροστά. «Νιώθουν πως είναι καθήκον τους να είναι ειλικρινείς σε όλα, αν και συχνά είναι τόσο ακριβείς που μπορεί να πληγώσουν τους άλλους», σημειώνει η Stina Garbis, αστρολόγος.

Οι Υδροχόοι δεν πιστεύουν στα μικρά, λευκά ψέματα για να σώσουν μια κατάσταση ή σχέση. Λένε αυτό που πιστεύουν και αδιαφορούν αν δεν συμφωνείτε μαζί τους. «Υπάρχει περίπτωση να ψάχνουν την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν τους συμφέρει μόνο και μόνο για να την αποκαλύψουν», ισχυρίζεται η Sophie Won. Το γεγονός ότι είναι ο πιο έξυπνος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου παίζει ρόλο και στη σχέση τους με την ειλικρίνεια.

Στην κορυφή της λίστας, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, είναι ο Καρκίνος. Το ζώδιο αυτό του νερού θέλει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τους αγαπημένους του. Η εμπιστοσύνη παίζει μεγάλο ρόλο για τη διατήρηση της ηρεμίας στις διαπροσωπικές του σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι σπάνια κρύβουν πράγματα από τους δικούς του ανθρώπους. Η Sophie Won λέει: «Αυτό το άκρως συναισθηματικό ζώδιο τείνει να μένει πιστό στην ειλικρίνεια, επειδή δεν μπορεί να πει ψέματα ή να κρύψει την αλήθεια».

Η τάση που έχουν να υπεραναλύουν τα πάντα, από την πιο μικρή σκέψη μέχρι και το πώς τους κοίταξε ένας άγνωστος, τους κάνει να «κολλάνε» συχνά σε γεγονότα και να νιώθουν ενοχές. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να πουν ψέματα. Αν και θα προσπαθήσουν να καλύψουν με όμορφα λόγια την άποψή τους, ώστε να προστατεύσουν τα συναισθήματά σας, δεν θα σας κρύψουν την αλήθεια, την οποία λένε πάντα με τις καλύτερες προθέσεις.

Πηγή:.marieclaire.gr

Ροή Ειδήσεων