Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΠολιτική ΜπουγάδαΤο τραγούδι που «αφιέρωσε» ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

Το τραγούδι που «αφιέρωσε» ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

Ένα τραγούδι της Christine McVie των Fleetwood Mac

Στην υποχώρηση του πληθωρισμού στο 9%, τη φορολόγηση των υπερεσόδων των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας, το «γιορτινό καλάθι», τη μείωση της ανεργίας, καθώς και την αύξηση των αποδοχών των εργαζομένων στο ΕΣΥ αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του.

Η έκπληξη, ωστόσο, ήρθε στο τέλος, όπου υπήρχε «αφιέρωση» του πρωθυπουργού, με αφορμή τις προεκλογικές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα – χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την ανάρτησή του αφιερώνοντας στους αναγνώστες ένα τραγούδι της Christine McVie των Fleetwood Mac, η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.

«Ένα τελευταίο: Την εβδομάδα που μας πέρασε έφυγε από τη ζωή η Christine McVie των Fleetwood Mac. Και για όσους είναι της γενιάς μου, ξέρετε πως είναι ένα συγκρότημα-ορόσημο. Οπότε, σας αφιερώνω μια μεγάλη επιτυχία που έγραψε αυτή η σπουδαία καλλιτέχνιδα, το “Little Lies”. Οι στίχοι του ζητάνε επιτακτικά “πες μου γλυκά μικρά ψέματα”, όμως κάθε φορά που το ακούω σκέφτομαι πως ούτε οι σχέσεις, αλλά ούτε η πολιτική, πρέπει να βασίζονται σε ψέματα, όσο γλυκά και αν ακούγονται, όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι. Είναι επίσης και εξαιρετικό τραγούδι».

Aκούστε το τραγούδι «Μικρά Ψέματα»

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων