Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΞέφυγε ο Πορτοσάλτε για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου –...

Ξέφυγε ο Πορτοσάλτε για το περιστατικό με τον πυροβολισμό του 16χρονου – «Τη ΔΙΑΣ τη θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να πίνουν καφέ μέσα στο βενζινάδικο, τη στιγμή που ο 16χρονος Ρομά φεύγει από αυτό χωρίς να πληρώσει

«Τι τη θέλουμε τη ΔΙΑΣ; Να κάθεται να πίνει φραπέ;». Με αυτό το σχόλιο ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου, ύστερα από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό, ζήτησε αρχικά «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση.

«Το πώς εξελίχθηκε υπηρεσιακά θα τα βρουν αυτοί που πρέπει και αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Όμως προηγουμένως έχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν έχει αντίτιμο» σχολίασε για τίτλους Μέσων όπως «πυροβολήθηκε στο κεφάλι για 20 ευρώ».

«Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι τη θέλουμε; Να κάθεται να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της» είπε εν κατακλείδι για την καταδίωξη του 16χρονου που ξεκίνησε ύστερα από σήμα που δόθηκε ότι δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του.

Δείτε όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

Σε αυτό το σημείο αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως, όπως προκύπτει από δυο νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, την ώρα που ο 16χρονος Ρομά φεύγει από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει, μέσα σε αυτό κάθονται τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι πίνουν τον καφέ τους.

Στο βίντεο φαίνεται εντός του βενζινάδικου να είναι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις ενημερώνονται από τον υπάλληλο για το ότι ο πελάτης έφυγε χωρίς να πληρώσει, σηκώνονται από τις θέσεις τους, φορούν τον εξοπλισμό τους και φεύγουν από το κατάστημα.

Συγκεκριμένα, ο υπάλληλος του καταστήματος ενημερώνει τους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα, κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που κάνει λόγο για αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν πλησίον του σημείου.

Δείτε τα δύο βίντεο

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων