Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΣεξΡόμπι Γουίλιαμς: «Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ...

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Προτιμώ να φάω ένα μανταρίνι από το να κάνω σεξ με τη γυναίκα μου»

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε κοινή συνέντευξή του με την επί τη 13 χρόνια γυναίκα του, Άιντα Φιλντ, παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν πια ερωτική ζωή.

Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έκοψε τα χάπια τεστοστερόνης τα οποία επιδείνωναν την κατάθλιψή του.

«Το σεξ κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου ήταν “απίστευτο”, αλλά λόγω των προβλημάτων εθισμού, έπρεπε να σταματήσω να τα παίρνω» είπε ο Γουίλιαμς στη «Sun».

Έπειτα παραδέχτηκε πως: «Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει sex μετά το γάμο. Έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα, αλλά, επειδή είμαι εθισμένος, αυτό έπρεπε να σταματήσει. Έκανα αυτούς τους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μου».

Όπως τόνισε όμως του λείπει η σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του, αφού παλιά δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο.

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο, γινόταν όλη την ώρα. Ήμασταν αχόρταγοι. Δείχνει όμως πόσο πολύ γουστάραμε ο ένας τον άλλον, γιατί όταν έπαιρνα τα χάπια, δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλον» είπε ο Γουίλιαμς.

«Μου λείπει αυτό. Ήταν μια ωραία περίοδος. Μερικές φορές τώρα, όμως, η Άιντα θα γυρίσει σε μένα στον καναπέ και θα μου πει, “πρέπει να κάνουμε σεξ”, και εγώ κάθομαι εκεί και τρώω ένα μανταρίνι και απλά ανασηκώνω τους ώμους. Οπότε, ξέρεις, μερικές φορές προσπαθούμε».

Η σύζυγός του συμφώνησε, τονίζοντας ότι για εκείνη «η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της αγάπης. Εγώ και ο Ρομπ είμαστε στην ίδια σελίδα. Είμαστε ευτυχισμένοι».

Photo: Associated Press

Τέλος, ο Γουίλιαμς θέλησε να προσθέσει πως «μπορεί να μην σκίζει ο ένας τα ρούχα του άλλου κάθε βράδυ, εξακολουθούν να είναι “πάντα αγκαλιά και να φιλιούνται”και ότι κρατιούνται από το χέρι και αγκαλιάζονται ενώ βλέπουν τηλεόραση».

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων