Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΔείτε ή μη ΔείτεΣπόιλερSurvivor All Star - Spoiler 4/4: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια για...

Survivor All Star – Spoiler 4/4: Αυτή είναι η τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση

Survivor All Star Spoiler:Τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση θα ψηφιστεί την Τρίτη 4 Απριλίου.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 2 Απριλίου του Survivor All Star οι Κόκκινοι κατέκτησαν για άλλη μια φορά την ασυλία. Οι Διάσημοι σε έναν σκληρό αγώνα κατάφεραν να επικρατήσουν και απέδειξαν ξανά την αγωνιστική τους ανωτερότητα έναντι των Μαχητών.

Έτσι και αυτή την εβδομάδα οι Μπλέ έχουν μέχρι ώρας στείλει στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ απόψε που θα χάσουν στη δεύτερη ασυλία θα βγάλουν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη.

Σύμφωνα με τα spoiler στον αυριανό αγώνα για την τρίτη κατά σειρά ασυλία οι Κόκκινοι συνεχίζουν το σερί τους και στέλνουν τους Μπλε στο συμβούλιο. Έπειτα από ψηφοφορία οι Μπλε στέλνουν στον τάκο την Ρία Κολοβού.

To ρύζι «Καρολίνα» αναστάτωσε την Ελευθερία Ελευθερίου

Χθες έφτασαν στην παραλία οι προμήθειες γεγονός που ήρθε να προσφέρει χαμόγελο σε όλους τους παίκτες η άφιξη των νέων προμηθειών.

«Κοιμόμουν καλά καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας», παραδέχθηκε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του Survivor All Star.

Με τη σειρά της, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το ρυζάκι είναι για γεμιστά» για να την διορθώσει αμέσως η Ρία Κολοβού λέγοντας, ενώπιων της Ελευθερίας Ελευθερίου, πως «το καρολίνα είναι για γεμιστά! Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά».

«Μπορείτε να μη λέτε κακές λέξεις μέσα στην καλύβα», υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Σπύρος Μαρτίκας για να συνειδητοποιήσει η Ρία Κολοβού τι ακριβώς είχε πει και να ξεσπάσει εύλογα σε γέλια. Κάτι που μιμήθηκαν άλλωστε και οι περισσότεροι συμπαίκτες της εκείνην την ώρα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. «Όχι τέτοιες λέξεις στην καλύβα, απαγορεύονται! Απαγορευμένες λέξεις».

«Η Ελευθερία χαμογέλασε, το έπιασε. Ο Μάριος δεν ξέρω αν το κατάλαβε, πάντως σηκώθηκε και αποχώρησε» τόνισε, ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star με την Ρία Κολοβού να διευκρινίσει στην συμπαίκτρια της, Ελευθερία Ελευθερίου τα εξής. «Αχ, ρε παιδιά! Συγγνώμη να σου πω. Συγγνώμη. Είμαι ξανθιά, αλήθεια».

πηγή:newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων