Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΆγρια κόντρα Βελόπουλου – ΝΙΚΗΣ: «Είναι υποκομματίδιο της ΝΔ» – «Αξιόπιστος σαν...

Άγρια κόντρα Βελόπουλου – ΝΙΚΗΣ: «Είναι υποκομματίδιο της ΝΔ» – «Αξιόπιστος σαν τα χειρόγραφα του Ιησού»

Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο και το κόμμα ΝΙΚΗ, με αφορμή τα αποτελέσματα των εκλογών της περασμένης Κυριακής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, υποστήριξε ότι το κόμμα ΝΙΚΗ είναι στημένο από τη ΝΔ για να τον ανταγωνιστεί, σημειώνοντας πως έχει στοιχεία γι’ αυτό:

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στη βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ, γιατί τη βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο, γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμματα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία», είπε, χαρακτηρίζοντας τη «ΝΙΚΗ» υποκομματίδιο.

Η «ΝΙΚΗ» δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς Βελόπουλου, αναφερόμενη και στα… χειρόγραφα του Ιησού:

«Καλούμε τον κ. Βελόπουλο να φέρει στη δημοσιότητα τα “στοιχεία” του, τα οποία εμαστε βέβαιοι ότι συναγωνίζονται σε γνησιότητα τα “χειρόγραφα του Ιησού” που εμπορευόταν από το τηλεκατάστημά του. Ενδεχομένως τα “στοιχεία” να συναγωνίζονται σε γνησιότητα και το υποκοριστικό “Φραγκούλης”, με το οποίο βάπτισε τον τότε υποψήφιο (και νυν Ευρωβουλευτή) Εμμανουήλ Φράγκο, ώστε ο ανύποπτος πολίτης να πιστέψει ότι τάχα μαζί του συστρατεύθηκε ο γνωστός απόστρατος στρατηγός κ. Φραγκούλης Φράγκος».

Παράλληλα, τον κατηγορεί και και για… ψευδο-ορθοδοξία: «Δεν ξέρουμε τι να του ευχηθούμε. “Ο Ιησούς ή ο Δίας μαζί σου;” Η αλήθεια είναι ότι με το βιβλίο του “Ιησούς και Δίας”, μας έχει μπερδέψει για το ποιον ακριβώς έχει για θεό του. Σαφώς όμως, ένας άνθρωπος που διεκήρυττε δημοσίως ότι ο Ιησούς είναι νόθο παιδί Έλληνα στρατιώτη, δε μπορεί να αυτοτιτλοφορείται “ορθόδοξος”».

πηγή:toponitki.gr

Ροή Ειδήσεων