Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΆπλυταΆντζυ Σαμίου για εκλογές: «Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο...

Άντζυ Σαμίου για εκλογές: «Δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός»

Για τις εκλογές της 21ης Μαΐου τοποθετήθηκε η Άντζυ Σαμίου, χαρακτηρίζοντας «αψυχολόγητο» το εκλογικό αποτέλεσμα και τα υψηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η τραγουδίστρια δήλωσε απογοητευμένη από τους πολίτες που επέλεξαν να ψηφίσουν «εκείνους που τούς έφεραν σε αυτή την κατάσταση», ενώ θεωρεί ότι μόνο με θαύμα θα μπορούσε να ανατραπεί το αποτέλεσμα στις δεύτερες εκλογές.

Στη συνέχεια, η Άντζυ Σαμίου μίλησε τηλεφωνικά και με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αναφέροντας τα εξής: «Εντελώς αψυχολόγητο, δεν το χωράει το μυαλό μου. Για μένα ήταν δειλία να ρισκάρει τη στιγμή που του έχουν πιπιλίσει το μυαλό τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι που τού παρουσιάζουν το άσπρο-μαύρο. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, δεν βλέπω ότι μπορεί να ξυπνήσει αυτός ο λαός. Δεν έχω δικαιώμα να κρίνω τον κόσμο; Ο κόσμος αποφασίζει, ο κόσμος ρισκάρει, ο κόσμος ειναι υπεύθυνος για ό,τι έχουμε στη ζωή μας, με ποιον να τα βάλω; Σίγουρα ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή. Ο κόσμος που έχω μιλήσει μαζί του δεν έχει ιδέα για τα προγράμματα, ακούει μόνο τηλεόραση και αυτή είναι η προσλαμβάνουσά του», ενέφερε μεταξύ άλλων, ενώ λίγο αργότερα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο παρουσιαστής χαραστήρισε «επικοινωνιακό σφάλμα» εκ μέρους του Αλέξη Τσίπρα να κυκλοφορεί με τζιπ.

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων