Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΓκλαμουριέςLaser house:Ο ιατρικός χώρος που πρέπει να επισκεφτείς άμεσα!

Laser house:Ο ιατρικός χώρος που πρέπει να επισκεφτείς άμεσα!

 

 

 

 

Στην καρδιά της Αθήνας πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι,Λουκιανού 21,σε έναν minimal εμπλουτισμένο με ιδιαίτερα έργα τέχνης χώρο,θα επισκεφτείς το  μοναδικό laser house!

Ένας ιατρικός χώρος που διαθέτει το Candela Gentle MaxPro. Πρόκειται για το πρώτο μηχάνημα του οίκου, με την υψηλότερη ενέργεια, χάρη στην οποία αντιμετωπίζονται ακόμη και τα πιο δύσκολα περιστατικά αποτρίχωσης. Πρόκειται για τη “Ferrari” των laser, μιας και είναι το πλέον ασφαλές, γρήγορο και αποτελεσματικό μηχάνημα, που λειτουργεί ακόμη και σε μαυρισμένα δέρματα.

Το Laser House είναι ένας ιατρικός χώρος με επαγγελματίες, που γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την αποτρίχωσηαλλά και πώς να αντιμετωπίσουν κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Έχουν, άλλωστε, στη διάθεσή τους ένα laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς. Το Candela Gentle MaxPro, το οποίο σου εγγυάται μόνιμη αποτρίχωση με τις λιγότερες δυνατές συνεδρίες.

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη, μιας και το Candela Gentle Max Pro είναι το μόνο που διαθέτει έναν αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος, που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ένα κύμα ψυχρού αέρα διαχέεται στο σημείο, με αποτέλεσμα να μη νιώθεις καμία απολύτως ενόχληση.

 

LASER HOUSE: Λουκιανού 21, Κολωνάκι 10675

Τηλ. επικοινωνίας: 210 7255999

www.laserhouse.gr

IG: @laserhouse.gr

 

 

 

Ροή Ειδήσεων