Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΜάντζος: «Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να χτίσουμε μαζί το Κίνημα της...

Μάντζος: «Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να χτίσουμε μαζί το Κίνημα της Αλήθειας»

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ» μετέφερε το κλίμα αισιοδοξίας και δυναμισμού που επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Μάλιστα, τόνισε ότι «κοιτάζουμε μπροστά, προς την ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει επιτέλους μία ισχυρή, γνήσια, προοδευτική προγραμματική αντιπολίτευση, μία εναλλακτική θετική πρόταση δομημένη πάνω σε ρεαλιστικούς όρους διακυβέρνησης».

«Αυτά όλα προϋποθέτουν αξιοπιστία και συνέπεια. Είναι δύο αρετές, που έλειψαν από την αξιωματική αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια», σημείωσε ο Δ. Μάντζος και συνέχισε: «Εμείς απευθύνουμε ένα θετικό και αισιόδοξο κάλεσμα σε όλους τους δημοκράτες προοδευτικούς πολίτες, να χτίσουμε ξανά μαζί το Κίνημα της Αλήθειας, στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Το δικό μας κάλεσμα δεν είναι προς άλλες πολιτικές δυνάμεις, αλλά προς τους πολίτες. Εκείνοι καλούνται να ορθώσουν το ανάστημά τους, να πάρουν την ευθύνη στα χέρια τους και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την Ελλάδα του μέλλοντος, ενισχύοντας μια γνήσια προοδευτική εναλλακτική για τη διακυβέρνηση του τόπου».

Για την μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Μάντζος σχολίασε πώς λέει ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ ότι φταίνε οι άλλοι. Είναι ακριβώς αυτό που τους λέγαμε προεκλογικά: οι ανερμάτιστες πολιτικές, οι ασυναρτησίες, το θόλωμα στη στρατηγική στόχευση, ο τυχοδιωκτισμός ως πυξίδα πολιτικής. Αυτά είναι που χαρακτήριζαν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στόχος του είναι«η αλλαγή πολιτικού παραδείγματος μέσα από ένα πρόγραμμα αισιόδοξο, θετικό, μεταρρυθμιστικό για μια γνήσια προοδευτική εναλλακτική στην πατρίδα μας. Αυτή είναι η δική μας αποστολή: στο δρόμο προς τις επόμενες κάλπες να ανοίξουμε το προσκλητήριο μας ακόμη περισσότερο σε όλους τους δημοκράτες πολίτες για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη».

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων