Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΑστυνομικόΣοκάρει η κοπέλα που κατήγγειλε τον Άλβες: «Με χτύπησε και μου έλεγε...

Σοκάρει η κοπέλα που κατήγγειλε τον Άλβες: «Με χτύπησε και μου έλεγε ότι είμαι το που@@@@κι του»

Απίστευτα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της 23χρονης που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση της κοπέλας που κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της προκαλούν σοκ. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες πως υπήρξε συναίνεση της 23χρονης στην πράξη η ίδια όμως τον διαψεύδει κατηγορηματικά.

Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή, «El programa de Ana Rosa» έφερε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την κατάθεση της νεαρής η οποία κάνει λόγο για χτυπήματα και χυδαίες εκφράσεις προς το πρόσωπό της το επίμαχο βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022, σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης.

Η κοπέλα είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της: «Αρχισε να μου λέει άσχημα πράγματα όπως «είσαι η μικρή μου πο…» και άρχισε να με χτυπά. Πέταξε την τσάντα μου στο πάτωμα και με άρπαξε από τα ρούχα μου. Κανείς δεν θα με πιστέψει, γιατί θα δει στις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο», με την υπόθεση σύμφωνα και με τα λεγόμενά της, να έχει πολύ… ψωμί για τον Βραζιλιάνο…

πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων