Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΑρχικήΣτα ΜανταλάκιαΒεργής: Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί της πατρίδας...

Βεργής: Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί της πατρίδας μας

Tο κόμμα Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ πήρε μόλις μία ψήφο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών

«Ψάχνω τον μοναδικό μου ψηφοφόρο για να τον κεράσω!», είπε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. «Είμαι ο αρχαιότερος πολιτικός, μη κυβερνητικός. Είμαι η ιστορία της χώρας από πολιτικής πλευράς. Χάρη στον Θεοδωράκη γύρισα όλον τον κόσμο, τις πέντε ηπείρους».

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος ο ίδιος ψήφισε… Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εγώ έκανα μια διαμαρτυρία γιατί με τα ψηφοδέλτια κάνουμε φοβερή ρύπανση», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί της πατρίδας μας. Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη και έβαλα τέσσερις σταυρούς. Και το ’19  πάλι ψήφισα Μητσοτάκη».

«Είχα πει στον πατέρα του “να το μορφώσεις το παιδί που έχεις λεφτά”». «Όταν ήρθε ο Μπους στη Μύκονο δεν με άφησε η αστυνομία να πάω και μπήκε ο Μητσοτάκης και λέει ‘’αφήστε το παιδί’’ και ήμουν εκεί. Γυμνός έτσι…».

«Δεν τύπωσα ψηφοδέλτια. Κάποιος πήγε και έγραψε στο λευκό και αυτό το μέτρησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος», είπε ο Δημοσθένης Βεργής.

Μάλιστα, είπε ότι θα κατέβει πάλι στις εκλογές του Ιουνίου, αλλά… μάλλον δεν θα τυπώσει ψηφοδέλτια. «Αλλά θα αφαιρέσω από τον Μητσοτάκη… Όχι, όχι».

πηγή:topontiki.gr

Ροή Ειδήσεων