Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΑρχικήΑστυνομικό - ΔικαστικόΣεπόλια: Με αντάλλαγμα 50 ευρώ βίασε την 12χρονη ο δερματολόγος

Σεπόλια: Με αντάλλαγμα 50 ευρώ βίασε την 12χρονη ο δερματολόγος

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 65χρονος είχε βιάσει τουλάχιστον δύο φορές το ανήλικο κορίτσι.

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο 65χρονος δερματολόγος A.M. που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για το βιασμό της 12χρονης μαθήτριας από τα Σεπόλια.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρέθηκαν στο ιατρείο του και του πέρασαν χειροπέδες, μετά από ένταλμα του 33ου ανακριτικού Τμήματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, οδηγώντας τον στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Μαζί του, βρίσκονται υπό κράτηση άλλοι τέσσερις «πελάτες – βιαστές» του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο εκμεταλλευόταν το κύκλωμα που είχε δημιουργήσει μέσω εφαρμογής ερωτικών γνωριμιών ο Ηλίας Μίχος.

Εξέτασε τους ασθενείς και τον συνέλαβαν

Η γειτονιά του Κολωνού όπου βρίσκεται το ιατρείο του δερματολόγου – αφροδισιολόγου έπεσε από τα σύννεφα, όταν το μεσημέρι της Τετάρτης αποκαλύφθηκε το όνομά του.

Άνθρωποι που εργάζονται εκεί και έβλεπαν καθημερινά το ιατρείο του δερματολόγου, δεν αντιλήφθηκαν σε καμία στιγμή την παρουσία των αστυνομικών της Ασφάλειας, αλλά και τη σύλληψη του 65χρονου.

Επιβεβαίωση μέσω της 12χρονης

Ωστόσο, όπως σημείωσε και η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι είχε συναντηθεί με τον 65χρονο γιατρό στο ιατρείο του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε, κατά την τελευταία της κατάθεση, στις αρχές του μήνα.

«Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» υπογράμμισε η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στον Ant1.

Στα 50 ευρώ το κόστος της συνάντησης

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος δερματολόγος είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Μίχο στο αντάλλαγμα των 50 ευρώ για το «ραντεβού» του με την 12χρονη.

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι ο αριθμός των επαφών που είχε ο δερματολόγος με το ανήλικο κορίτσι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε συναντηθεί πάνω από δύο φορές.

«Συναντήθηκες περισσότερες από δυο φορές με την ανήλικη της οποίας την ηλικία γνώριζες και προέβης σε γενετήσιες πράξεις μαζί της, ήτοι, ήρθατε σε συνουσία εντός του ιατρείου σου στην περιοχή του Κολωνού και κατόπιν της κατέβαλες το ποσό των 50 ευρώ κάθε φορά».

Τι υποστηρίζει ο γιατρός

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του ως ασθενής.

Ο 65χρονος γιατρός μετά την προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Πηγή:in.gr

Ροή Ειδήσεων

Καφεδάκι του Αλέξη Τσίπρα με την ελίτ

Το «ξύπνημα» του Τσίπρα είναι γεγονός! Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε πρόσκληση της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ της Κηφισιάς», και φυσικά θα παραστεί για να μιλήσει το Σάββατο 18 Μαΐου, βαδίζοντας στα...

Μαρία Ιωαννίδου: Ξέρετε ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα;

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τη Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε για το βιβλίο της και τις αποκαλύψεις που κάνει, αλλά και για τον Φρέντυ...

Λιάγκας για Σεργουλόπουλο: «Να ενημερώσουμε τον παρουσιαστή της ΕΡΤ ότι ούτε τώρα λέγεται “Μακεδονία” η χώρα»

Ένα λάθος της Μαρίας Μπακοδήμου στη Eurovision θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή Πρωία σε είδον, όταν είχε αποκαλέσει την τότε «FYROM» -σήμερα «Βόρεια Μακεδονία»- ως «Μακεδονία». «Σου κολλάει...

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Αλευρά και Καλούτα: «Στην ΕΡΤ είπαν να στείλουν έναν γκέι και έναν μαύρο»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος σχολίασε την ελληνική συμμετοχή με τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι στη Eurovision 2024. «Εκεί πέρα...

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Να ενημερώσει το διαδικτυακό της κοινό για την περιπέτεια που είχε θέλησε η Σούπερ Κική το απόγευμα της Δευτέρας 13/5. Η ίδια είχε ένα μικρό ατύχημα όπως...

Ο ”γαλάζιος” βουλευτής που ψάχνουν οι… δημοσιογράφοι – Η ατάκα του στον Μητσοτάκη για την αγορά εργασίας

Τον βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας που στην τελευταία συνάντησή του, µαζί µε άλλους συναδέλφους του, µε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίµου τού είπε κάτι το οποίο έκανε...

Eurovision – Ο στιλίστας του Ισραήλ αποκαλύπτει για το επεισόδιο με τη Μαρίνα Σάττι: «Άκουσα κάποιον να μου λέει άντε γ@@@»

Ένα επεισόδιο ανάμεσα στην ελληνική και την ισραηλινή συμμετοχή συνέβη λίγο πριν τον τελικό της Eurovision.  Συγκεκριμένα, λίγο πριν την πρόβα τζενεράλε η Μαρίνα...