Συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας έδωσε ο Αντώνης Ρέμος τη Δευτέρα 8 Ιουλίου. Ο πετυχημένος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα, μετά τη δέσμευση της περιουσίας του και τον έλεγχο για φοροδιαφυγή.

«Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Πάντα οι ψεύτες και οι απατεώνες θα λένε ψέματα αλλά θα είναι “κοντά” τα ψέματά τους γιατί η αλήθεια είναι πάνω απ’ όλους. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό πρέπει να το καταλάβετε, και να μη φοβόσαστε, όσο και να σας χτυπάνε, ό,τι και να λένε για εσάς, να μένετε όρθιοι και σταθεροί, να μη φοβόσαστε κανέναν. Αν έχεις φίλους, δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα. Και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά, ούτε τίποτα. Οικογένεια και φίλους», είπε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος.

 

Πηγή:govastileto.gr